Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Njej

Njej

kaj zdej? si slekla murin plašč ali ga boš reskirala za fleša? :)))))))))[/quote]

Ga sploh oblekla nisem!
Kje pa je zdaj Flash?

A ti kar sred ceste MON-aš?

Čer… Ena fajna pesmica, hehe… Za ponočnjake: http://www.youtube.com/watch?v=jtD5nuaI0Go Pa zvočnike full na glas…:)))

Jaz grem pa naprej študirat… Pridem še pogledat nazaj kako se razvija tale žur, hehe…

Aja…pa domišljijo vklaplja…

A ti kar sred ceste MON-aš?[/quote]

msn :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ti kar sred ceste MON-aš?[/quote]

si hecna taka okajena na cesto? 😉
messengiram….

Ma ne vem no…zdejle še ne bi…
Naj pride vmes čez 14 dni… :-))))[/quote]

eh! ti tud nimaš nč domišljije! :))))))))))))))))))

pa ti annabel? kaj pa ti?[/quote]

Glej, to pa sem spregledala….Ja, bi ja, veš, da bi….Tako kot je rekel prej SVM 😉

Ooow, lejo Rosno…muska nama je pa skupna točka…:-)
Huuh, študira…brr, dokaj svež spomin.. :-))

Nežnejša varianta Flasha 🙂

Huuh, študira…brr, dokaj svež spomin.. :-))[/quote]

Kaj punce, niste ble pridne, pa zdaj na stara leta študirate? :P)))))

pa opletaj sm z jezikom … pa prstki po tipkovnici. sej je tko čist fajn :)))))[/quote]

Saj, saj….samo mi ne paše lih najbolj sedet tu pa se skoz neki prestavljam…

Huuh, študira…brr, dokaj svež spomin.. :-))[/quote]

Kaj punce, niste ble pridne, pa zdaj na stara leta študirate? :P)))))[/quote]

eeeee … jst sm bla. da so se bedake delali, ker nisem nobenega izpita padla :))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hehe…stara leta…kar par študij govori v mojo prid…

tale SVM je bil rahlo …. hmmmmmmmmmm ……..

tale SVM je bil rahlo …. hmmmmmmmmmm ……..[/quote]

znan zdel?

tale SVM je bil rahlo …. hmmmmmmmmmm ……..[/quote]

znan zdel?[/quote]

ma tisto z badričko …

Vsi že ninate?

(joj, mi gre to na jetra, ko me dol vrže, pol pa moram računat na prste :))))))))))

Ej, Flash (to boš tako jutri bral, ker ti hodiš ob destih spat), stara mama ima mlade mucke, pa ne ve kam z njimi. Če boš mel kako ali dve, javi.

(Al dam raje mačke na Bolho? :)))))))

annabel … evo jst odhajam spat.

sem se na msn-ju spotaknila :))))))

in ja, fleš bi mel mucko. sam mislim, da ne od tvoje stare mame :)))))))

Sai Baba, če si taki frajer, pa naredi spisek 100 knjig, ki si jih prebral! :))))))

(kolko je osem plus devet?) ker sem se zmotla :P)

Evo, jaz začnem:
1. knjiga: Zakon privlačnosti

Japkica, a misliš, da tem muckam kaj fali, ker so od moje stare mame :)))))))))))))))))

Japkica, a misliš, da tem muckam kaj fali, ker so od moje stare mame :)))))))))))))))))[/quote]

Veš kak jih futra :)))))

Lepo spi, jaz pa še grem na Bolho :)))))

Japkica, a misliš, da tem muckam kaj fali, ker so od moje stare mame :)))))))))))))))))[/quote]

anči … a to sprašuješ ti al refošk? :)))))))))))

jst govorim o mucki in ne o muckah :))))

drugač pa, drži se sai babe al pa svojega boss-a :)))

anči … a to sprašuješ ti al refošk? :)))))))))))

jst govorim o mucki in ne o muckah :))))

drugač pa, drži se sai babe al pa svojega boss-a :)))[/quote]

Maš prau, refošk govori iz mene :)))))))
Boss-a imam na rekreaciji, Sai Baba pa že smrči 🙂
Pol pa bodi trezen! :)))))))

New Report

Close