Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Njivice Krk, Hotel Beli Kamik

Njivice Krk, Hotel Beli Kamik

oj,
bi vprašala, če je bil kdo v Hotelu Beli Kamik Njivice na Krku.
Beli Kamik I. je baje bolj prenovljen, Beli Kamik II. je pa ena srednja varianta.
Full je v redu takole brati vaša mnenja in izkušnje, se potem lažje odločiš.
Hvala.
Lep sončen vikend vsem
Staša

Jaz sem bila pred kaksnimi 3 leti, mislim da je bil Beli kamik II. Soba je bila cisto OK, ce vzames balkon, ki je kar velik in tudi soba je bila taka, da je bila kar senca. No, je pa res da je bilo takrat eno najbolj dezevnih let, saj je bil vsak dan dez! Na sreco ne cel dan, par ur pa le.
Ce nisi prezahteven je soba OK, hrana sicer ni ne vem kaj, tudi kolicinsko je vecerja bolj picla. Za zajtrk je bil samoposrezni nacin, a ce nisi prisel dovolj zgodaj, je ze zmanjkalo salame, sira…
Skratka, recimo standard je primeren ceni.

tudi mi smo bili 3 leta nazaj v beli kamikII. sobe so bile še kar v redu, hrane pa res ni bilo količinsko dosti. zjutraj je bil samopostrežni zajtrk, vendar ker smo mi bili zmeraj bolj pozno na zajtrku, je že skoraj vsega zmanjkalo. večerje so bile postrežene in to tako malo, da je sin, ki je bil takrat star 9 mesecev, vse pojedel. mamica pa je samo gledala.
drugače pa tudi plaža ni bila tako primerna za tako majhne otroke. pa vse je natrpano.

a se da kje na Krku na črno šotorit??

Mi imamo v Njivicah prikolico. Vse je res kar so punce napisale. Hotel je kar vredu, dobro je tudi ker je blizu mesto 1. minuto kjer se kaj dogaja in tudi igrišče za otroke imajo kar je pa slabo je pa to da dejansko ni nobene plaže oziroma zelo zelo majhna. Če vam ni odveč, da se odpeljete z avto in si sami poiščete svoj kotiček potem ni blema. Pa lep pozdrav iz Njivic-jutri letimo tja.

New Report

Close