Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Njivice, Malinska – kampiranje?

Njivice, Malinska – kampiranje?

Nekaj malega je bilo ečeno o Krku. Mene zanimajo kampi na tej relaciji.
Prevsem pa to:
– ali je plaža dostopna tudi na bolj odmaknjenih koncih z obale?
– ali je kamp urejen oz. kaj manjka? Je v njem restavracija, trgovina?
– kam se splača it v bljižini?

Hvala…

Sicer ne vem, če ti bo kaj dosti pomagalo: midva sva šla prejšnji vikend na blef na Krk. Najprej sva se ustavila v Njivicah v kamp pogledat pa se nama je zdel malo preveč živahen (očitno se jih ful hodi tja kopat), drugače pa je senčen in urejen.
Potem sva še šla v Punat pa je bil kamp nabito poln, nazadnje pa sva pristala v mestu Krk (ker je bil že večer). Kamp je tam urejen (WC-ji in tuši ful čisti-tudi toaletni papir npr. je skoz tam), bil pa je kar poln, tako da sva si šotor postavila na direktnem soncu (zaradi tega že ob 6.30 nisva več mogla spati), kline pa sva zabijala v “skale”!!
Drugače pa je bilo super-tudi plaža-lahko se malce odmakneš od milijona turistov:)
Upam, da sem ti vseeno kaj pomagala!

ravnokar sem se vrnila z dvotedenskih počitnic na Krku. Pripopročam Staro Baško, čeprav je kamp označen samo z eno zvezdico, ampak če si ljubitelj bolj narave kot gneče turistov, je to lahko idealno. Pa še ful lepih zalivčkov, krasna prodnata plaža,… Jaz bi šla še enkrat tja. Pa tako in tako je otok majhen, tako da ni problem, če se moraš kam odpeljat za malo več zabave.
lp.

Hejla, hvala za informacijo.
Pa vendar tega kampa sploh ne najdem na Hrvaškem združenju kampistov…
A se kako drugače imenuje? Kje točno se nahaja? A je to le ime kraja?

Sem našla tole stran… tako, da imam zdaj vse informacije:
http://www2.arnes.si/~jpotoc/krk/kolo.htm

sorry, kamp je drugač Škrila, je pa tik pred staro Baško. Tja se pride od Punata naprej – kakšnih 10 minut vožnje. Pa največ doživiš, če greš tam potem peš čez hribe – pa niso nevemkakšne gore. Če greš tja, se lepo imej!!! Jaz bi šla takoj še enkrat.
Manca.

Hvala, Manca.

No, kamp sem si ogledala in v njem preživela par dni. Kar mi je bilo najbolj všeč je to, da se plaža s kampa nadaljuje na nudistično plažo. Ta se razteza v “divji” del zaliva. Zelo lepo. Skale, čista voda. Trenutno precej mrzla.
Ostali del plaže, proti gostilni, je pa nabasan, relativno malo prostora.
Sam kamp je povprečen. Kar precej sence. WC in kopalnice so novi. Čistoča je pa tako tako. Trgovina v kampu je (pre)majhna, plačuje se v kunah.

Za dve nočitvi, šotor, dve osebi, avto, naju je prišlo stat 204 kune.

New Report

Close