NJIZ in plastični lončki v kavomatih!
Ta debilni NJIZ je prišel ven s priporočilom, da se ne uporabljaja lastnih lončkov v kavomatih. To me je res vrglo iz tira in od takrat ne spoštujem nobenih smernic od NJIZ-a. To pa zato, ker to kar oni zagovarjajo je še več plastike na tem planetu. To jim dol visi. To so taki debili, da ne vidijo dlje od nosu. Samo virus vidijo. To je za umobolnico vam povem.
Včasih zmanjka plastičnih lončkov ali se pač zataknejo v kavomatu. Kaj bodo pa potem ljudje naredili?! Svoj lonček bo uporabil kaj pa drugega. Misliš, da bo skesan hodil cel dan, ker ni dobil kave pa se mu jo ne da skuhat sam?!
Mi bi morali skupaj stopit in protestno uporabljat svoje lončke v kavomatih. Začne se od spodaj navzgor in to s malimi koraki!
Ko so bili še bazeni odprti, so bili feni zalimani, da si ne bi las sušili s fenom, ker fen širi “kužne aerosolne oblačke”.
Pridem tja z otroki, da se lase posušimo. Pa zalimani feni. W H A T – T HE – F U C K!?!?
Pa kaj še, da bomo z mokrimi lasmi ven hodili, ali kaj?!
Odlimam dol tiste f u c k i n g nalepke, ko jih j e b e! Posušili smo si lase s fenom. Eto. Zmeraj sem nalepke dol snela in smo si posušili lase.
Ti nimaš osnov logike-
predvidevaj, da imaš okužbo – s karkšnimkoli virusom, ne Covid – pa da ta tvoj lonček ne umiješ, ne razkužiš pred vsakim filanjem iz kavomat a- spiješ pa vsaj 3 kave iz tega avtomata na dan; pa četudi bi samo eno :). Torej se motaš s tem lončkom, na katerih so ti tvoji virusi vsaj 3x na dan, ne samo 1x :)))))
Kaj bolj jasno sedaj, ali še zmeraj ne?
Ti nimaš osnov logike-
predvidevaj, da imaš okužbo – s karkšnimkoli virusom, ne Covid – pa da ta tvoj lonček ne umiješ, ne razkužiš pred vsakim filanjem iz kavomat a- spiješ pa vsaj 3 kave iz tega avtomata na dan; pa četudi bi samo eno :). Torej se motaš s tem lončkom, na katerih so ti tvoji virusi vsaj 3x na dan, ne samo 1x :)))))
[/quote]
pardon popravek:
.. se motaš s tem lončkom okoli tega kavomata in z njim posegaš v luknjo tega kavomata, podstavljaš noter pod iztekom, tudi dotikaš se delov tega kavomata magari po nesreči nekajkrat na dan s tem svojim lončkom…. 🙂
Hahaha mi smo pa vedno na vseh igriščih, takrat še aprila, maja vse trakove dol potrgali, da so se otroci lahko igrali. Banda pokvarjana lažnjiva je hotla otrokom vzeti igrala.
[/quote]
sam nimam otrok, ampak sem gledal, kako se dva otročka igrata na igrišču, kjer je bilo vse s trakovi obdano- igrala sta se sama s seboj, igrala pa zaprta. To sem opazoval skozi okno, kjer stanujem. Oblekel sem jakno, obul čevlje in direkt na igrišče. Potrgam trakove, jih vržem v bližnji smetnjak in otroku rečem, da zdaj je pa dovoljeno guncanje, vožnja po toboganu, kar pač želi. Malčka me gledata in stečeta na gugalnico………………………….
sam nimam otrok, ampak sem gledal, kako se dva otročka igrata na igrišču, kjer je bilo vse s trakovi obdano- igrala sta se sama s seboj, igrala pa zaprta. To sem opazoval skozi okno, kjer stanujem. Oblekel sem jakno, obul čevlje in direkt na igrišče. Potrgam trakove, jih vržem v bližnji smetnjak in otroku rečem, da zdaj je pa dovoljeno guncanje, vožnja po toboganu, kar pač želi. Malčka me gledata in stečeta na gugalnico………………………….
[/quote]
Tako je prav.
Zapreti je treba kriminalce psihopatske, ne pa otroke.
Ti nimaš osnov logike-
[/quote]
Tebi nekaj ni jasno. Meni dol visi za virus. Virusi bodo prišli in šli. Plastika pa bo ostala. Zato me skrb za varstvo okolja bolj skrbi kot ta virus za količnik vsaj 200x. Torej vsakršna politika, ki ignorira varstvo okolja in daje prednost higieni pred varstvom okolja je zame ničelna!
Tebi nekaj ni jasno. Meni dol visi za virus. Virusi bodo prišli in šli. Plastika pa bo ostala. Zato me skrb za varstvo okolja bolj skrbi kot ta virus za količnik vsaj 200x. Torej vsakršna politika, ki ignorira varstvo okolja in daje prednost higieni pred varstvom okolja je zame ničelna!
[/quote]Ne razumem kako plastični lončki, jih že dolgo ni ampak so papir karton masa.
Plastični lončki niso dovoljeni. Ti jih malo voziš? Kjerkoli pijem kavo iz avtomata so lončki iz te razgradljive mase. Zato si lahko oddahneš.
Bi pa poudarila drugo kočljivo situacijo in to so maske, ki ležijo vse naokoli. To bo težava tisočletja s smetenjem planeta.
Ja, to je res nora ideja. Saj sploh nima dna v pravem smislu, ker so plastične gartre, da lahko teče skozi kave če se lonček prebrbne ali kaj takega, da vse steče mimo. Tisti gumbi so res veliko bolj aklih. Samo o tem se nič ne govori. V prvem valu se je razkuževalo nekaj vsaj enkrat na dan. Sedaj nič več. Kaka logika je v tem? Vsak bi moral vzeti robček paprija in pritistniti tisto tipko oziroma si roke umiti takoj po rokovanju s kavomatom.
V bazen (razen lasten) hodi samo bedak, saj se tam v vodi nahajajo snovi, ki omogočijo čipu lažje prodiranje skozi kožo. Feni so imeli pa notri nalašč neko snov, ki ji ne vem imena in ga se ven segreje, se snov stali in jo piha ljudem direkt v glave. So dobro vedeli, kdo jih bo iz inata uporabil, pa so vam zavdali. :)))