Njuna "prijateljica"bila sva povabljena!
Bila sva povabljena na praznovanje rojstnega dne njegovega frenda iz preteklosti, ko jaz še nisem bila navzoča v njegovem življenju, družili so se z njegovo bivšo , skupaj žurali skratka bili so kar precej povezani. Moj se je z bivšo razšel kakšno leto in pol preden sva se midva spoznala in kasneje tudi pristala skupaj. Skupaj sva sedaj 4 leta in se lepo ujamava. Moj se je odselil v drugo regijo in za nekaj časa izgubil stik s to družbo. Skratka, sedaj so naju povabili na fešto ob okrogli obletnici enega izmed njih in z veseljem sva se odzvala . Vse lepo in prav ampak tako nesprejeto se nisem počutila se nikjer. Totalno so me ignorirali, kot da me ni. Tako sem ves večer presedela osamljena za mizo, mojega pa so okupirali. Par plesov sva odplesala skupaj to je bilo to. Z menoj dejansko ni hotel nihče komunicirat, kaj šele plesat čeprav sem se trudila sama navezati stike z njimi. Za nameček pa sem slišala se neokusne pripombe ene pijane posameznice,kako je šel na precej slabšo varianto od tiste njihove kolegice( njegove bivše). Ta je ponovno sama in ima leto dni starega otroka. Dobila sem občutek, da si ju želijo ponovno spraviti skupaj. Tudi ona je bila povabljena na to zabavo.Če bi vedela , da bom deležna takega odnosa, se nikoli ne bi odzvala povabilo v tako retandirano družbo.
In tvoje vprašanje je?
kaj je point zgodbe?
Forum je zaprt za komentiranje.