Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute NLB pin koda

NLB pin koda

Ker sem ze cist obupala in jih na NLB ne premaknem sprasujem, ce je imel kdo podoben primer in kam se lahko obrnem.
Konec meseca marca (nevem tocen datum) sem dobila novo NLB kartico. Pin kode nisem dobila in sem 7.4. prvic urgirala osebno na NLB banki na poslovalnici v Tavcarjevi v LJ. Od takrat pa do danes nove samo pin kode se nisem dobila, v zacetku meseca maja sem jo spet narocila (samo pin kodo), danes sem klicala je se ni. Na banki sem se ze razburjala, ampak pac pravijo, da zdaj to posiljanje masovno poteka in vcasih traja malo dlje. Jaz sem pa ze 2 meseca brez pin kode, kar pomeni, da tudi kartice ne morem uporabljati. Res je, da sem do prejsnjega tedna lahko dvigala denar se s staro kartico, zdaj pa tudi to ne morem.Smo na banki ze vse preverili, znake, stevilo znakov, pravi naslov. VSe stima, do sedaj se mi se nikoli ni zgodilo, da pin kode ne bi dobila. Vmes sem brez problemov dobila pin kodo za EUrocard. Ker mi na banki nihce ne zna povedat kam se lahko se obrnem prosim vas za pomoc. Koga lahko poklicem, kje sploh izdelujejo, pisejo pin kode?

Če ti na banki ne znajo pomagati ti bomo mi zelo težko. Razen če se oglasi katerea, ki tam dela. Drugače pa kar ne morem verjeti, kaj se dogaja in da sploh tako dolgo čakaš. Obrni se na odgovorne osebe, eno za drugo, to je vendar nemogoče.

Jaz sem klical direktno na Bankart, ki skrbi za kartice in sem kodo dobil čez dva dni

Kadar gre za redno menjavo BA kartice (ob poteku stare), ostane PIN koda ista, torej uporabljaš novo kartico in stari PIN.

To pa ne drži. jaz sem dobila novo PIN številko.

Ja, če si komitent katere od bank, ki so se združile, potem si dobila novo kartico in PIN

New Report

Close