Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NLP – nevrolingvistično programiranje

NLP – nevrolingvistično programiranje

Zanimajo me vaše izkušnje. Se splača? Cena je kar visoka, a če res deluje, bi mogoče dala.

Mislim da je učinkovito. V času Janševe zadnje vlade so ga na veliko prakticirali na RTV Slo in v predvolilni kampaniji Svobode, predvsem nevladne organizacije. Se jim je obneslo, kot vidiš.

Odgovor na objavo uporabnika
Se splača, 20.11.2023 ob 08:25

Zanimajo me vaše izkušnje. Se splača? Cena je kar visoka, a če res deluje, bi mogoče dala.

Zanimivo, ja. Uporabno, hm. Jaz sem sla brez pricakovanj. Kaj pa ti pricakujes, za kaj točno bi ti bilo uporabno?

Splača se. Samo je predrago in preveč stopenj tega tečaja, vsaka je posebej plačljiva.

Zapraviš lahko denarja za en večji avto.

Na internetu je ogromno tega zastonj, ne rabis placevat te oderuske cifre ki so malidane neetične.

Kupi knjige, poglej predavanja online, youtube, ne podpirat oderuhov

Brez veze. Ameriško pomp prepričevanje. Vse na ravni mentala, ko pa vemo, da psihologija ne deluje tako.

Hodila na tečaj, nehala tik pred koncem. Bilo mi je tako brez veze, da nisem več zdržala.

Našemu bivšemu šefu se je dobesedno sfuzlalo na teh treningih. Je za pazit, saj gre za pranje možganov.

Poznam ljudi, ki so to delali, celo učili….bejži kolikor moreš….

Monna456, 20.11.2023 ob 09:19

Zanimivo, ja. Uporabno, hm. Jaz sem sla brez pricakovanj. Kaj pa ti pricakujes, za kaj točno bi ti bilo uporabno?

Rada bi si pomagala pri blažji zdravstvenih težavah, postala bolj pozitivno misleča, se znebila tesnobe

Pomaga tem, ki vodijo  te tečaje. Njihova denarnica je polna. Sem brala kdo vse se s tem ukvarja. Neoliberalistično nakladanje. Večinoma ti tako imenovani coaci niti nimajo izobrazbe, ki bi bila potrebna.

Se splača, 20.11.2023 ob 18:13

Rada bi si pomagala pri blažji zdravstvenih težavah, postala bolj pozitivno misleča, se znebila tesnobe

Hm, res da nam razlicne stvari dvigujejo samozavest, osebno se mi ne bi nic od tega kar nastevas izboljsalo zaradi tega solanja.

Nimas prijateljev, da te podprejo in ti pomagajo pri tem? Ok, okrog zdravstvenih tezav se obrni na stroko.

Ne morem verjeti, da nekateri temu še vedno nasedate 🙈

New Report

Close