Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No..

No..

Ritke pokonci,kaj boste kar čakali nekje v kotih,da vas dvignem,pošlatam,požgečkam po podplatih?……hehehehe
No lepo jutro,še lepši dan..naj bo s soncem vsakemu obsijan..

pošlataš… pol bom pa kar še v kotu čakal :))))

dobro jutro perla, dobro jutro gmajna pa en krasen torek 🙂 Matr.. glih da nisem napisal ponedeljek :))))

fejst bodite 🙂

dobr jutr junak korenjak. menda so te parklni za tri dni imeli zaprtga v eni kleti, sem slišala??
Pa da so bile to parkljice, hehehe ?
In ti se nisi nič branil takega ujetništva, čeprav te je menda iskalo pol evropske policije?
hehehehe

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

dobr jutr.
sem spila kapučin, malo pozno danes, toda bolj do srca :-))
pa brala v Oni, kaj si lahko nataknem na rit , da bom lepa pa modna.
kršenmatiček, tiste cunje pa stanejo tolk kot moja plača:-(((
A mi kdo ve povedat, zakaj danes vse ženske revije vztrajajo na tem, da poneumljajo ženske???!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jutro tut tebi. Bi mi pa res pasalo žgačkanje zdej

Zauh šefe

Ker moških ne morejo nasrat

Dobro jutro

izjava- vredna zadetka na loteriji:-))))

Res al bi me za vret zdejle stisnila

ehehe, Sebč, kaj ti je zmanjkalu baterije ?

dečko žgečko, dober dan

ni, sam zaspan sem Helč

Čau perlica………. enga lepga sončnega tud tebi :)))))))))

parkl :)))) kakšne hudomušne se znebi… no ja.. če bi blo po tvoje potem me ne bi dobili v 10 dneh :))))

živjo štefi!!!!

a si spet imel moro?

:)) hvala enako…..lep dan tudi tebi

kako spet. a si me mirila

pa tep tut

živjo jani.
če ne druzga, si se mal nasmejal, pa si reku, mejdfun, so ene ženske žleht .-))

hahahahaha
kateri vrat ?
hahahaha
hahaha
hahaha
se mi bo še jabolko zaletelo od smeha

moj

a hočeš reči, da tega kar je pa tvoje, se pa ne sme gledat, kaj šele kajd rugega??
:-))

lahko. Prepovedani sadeži so najbolj sladki hahahahha

nasmejal ja, da pa bi jest kej tacga rekel… oooooooo, to pa neeeeeeeeeeee :))))

zauh seba 🙂 kako kolokviji :)?

hehehe, Jani, ti ne smeš vsega na glas povedat .-))
potlej imam pa jest slabo vest, da te zezam, ti pa si tko pošten .-))

New Report

Close