Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No..

No..

jest mam nekej prepovedanih sadežev zmerej pred očmi:-=)))

če mi pa kakšen pride bliže, potem ga zagrabim z zobmi, da se revež ustraši, pa zbeži, da se kar kadi za njim :-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hahahaha pa nisi mogoče pomislila, da sem se jest zdej mal zezal :))))))

no vseeno.. parklni so mim, miklavž tud, zdej pa na božička :)))))

yah no. ne vsi najbrž

že miklavž je komaj preživu moj atentat, za božička se pa bojim, da ga zato raje ne bo:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Seba, a maš ti rad kakije?

pa teb tud..pa vsem ostalim tud, be 🙂

Ma super. Zaenkrat vsi opravljeni. Letos imam samo še angleščino 23.12. In to bo pomoje padec ker mi to ni nikoli šlo. est za jezike glih nisem razen za svinjski, goveji itd na pladnju hahahahahhahahahahaha

Pa ti?

obožujem jih

a grem jaz namest tebe…..tamala malca zame..ti pa pejd na matematiko zame..k je moj zadnji…pol pa greva skup žurat!:))))

deal

aha.
torej ne bom smela pred teboj nikol pustit polne košare:-))
drgač bom jest brez ostala:-)))

si bova delila. K v zakonu. Kar je tvoje je tut moje, kar je pa moje je pa moje hahahahahahahahah

haha
kako hitro člouk rata star prefrigan maček .-)))))))))))))

ampak !!!

ne bo šlo glih TKo gladko!!!

bo bo

no, ja, gladko gre tam, kjer ni nobenih problemov:-))

no vidiš. Tut pr tep jih nau

če imam jest probleme, takoj en korenjček pojem, pa problemi izginejo kot kafra !

New Report

Close