Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NO bungee jumping!!!!

NO bungee jumping!!!!

Joj Janiiiiii…sedaj grem pa takoj dol…ker moram lulati…smeh je naredil svoje!!! Ampak danes je pa pri tebi vse v znaku “masovno-veliko-debelo” in samo sprasujem se še…kaj boš še ušpičil danes.;))!

Dober si, ni kaj…ampak tole je pa hudoooo…že letim!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:)))))))))))))))))) no ja.. mal je grdo tole, samo… ma ja, sem odkril eno luštno stran z takimi in podobnimi slikcami, ki jih je danes polno tuki gor :))) aja, jih je neki še na temi žverca.. k sem nevede razgalil vašo žverco… hudiča, k pa nisem vedel, da je slika žverce taka tajna :))))

no, pa pazi sonček, da ne zaideš :)))))))

Ja, danes je vas forum v znamenju “umetnikov”…no slikc takih in drugacnih. Zanimive so in pri nekaterih sem se nasmejala prav iz srca…
naša Žverčka pa je poglavje zase…cortana…da bi jo kar pomečkal…no tisto slikco mačico malo mislim…pa nič bat…ni huda in tudi tajna ni…samo saj veš se mora…malo pisati.

Pa še tole Jani-lumpek…sonček zaide vedno, vsak vecer…in tudi danes bo tako in priznaj , da je vcasih resnicen uzitek pogledati v soncek, ki zahaja-zaide;))!

pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

…je užitek gledat sončni zahod, še posebej v prijetni družbi 🙂 Ja, mora zaiti sonce, da je potem spet lepo, ko vzide :))))))

hahahah..

kua je pa zdej tuki smešnega nooooooooooo :))))

cmoka

New Report

Close