No golobja zalega bo se dodatno obdavcil place
crazyfrog, 05.11.2024 ob 06:23
Julij Cezar, 04.11.2024 ob 19:53
crazyfrog, 04.11.2024 ob 19:52
Julij Cezar, 04.11.2024 ob 19:45
crazyfrog, 04.11.2024 ob 19:34
Julij Cezar, 04.11.2024 ob 19:30
crazyfrog, 04.11.2024 ob 19:28
Prodigy smo poslušali v oš, pa linkin park😁 od metallice je med boljšimi fuel..
a zdaj ko si odrasla pa ni vec za poslusat?hehe…lily was here…ti ki obozujes saks…kaj pravis?
Ma kako seveda še, včasih to še bolj paše-za nazaj poslušat😁. Evo tale tut ena ljubših ..https://youtu.be/pEBJlZuWtyU?si=V_LxTm1cK5Bj6YMh..
hehe…pol.pa se najdi od doom soundtrack eternal…the only thing they fear is you…pisana tebi na kozo kot zgornji komad ki si ga nalimala
Ni slabo. Ona lily was here je pa nasploh♥️ nč grem brat Anico od D.Muck😁😉
za spat pa se poslusaj dido in white flag…lp
Ta komad je bil prvi, ki sem ga v ingliš zapela na karaokah haha. Dobr, lep, vedno paše.
Dobro jutro!
kje pa si pela karaoke?dido in eminem sta tud dobra kombinacija…kaj pa laura pausini, tud poslusas?…in pa dober vecer tebi…
stara forumašica, 05.11.2024 ob 14:34
Julij Cezar, 04.11.2024 ob 20:33
Stara forumašica, 04.11.2024 ob 20:27
No, jaz sem pa prebrala, da se bo dohodninska olajšava povišala in bo zato višja neto plača.
da si funkcionalno nepismena je znano, da si zanic racunovodija tudi…da rada lazes…nic novega
Da imaš slab spomin, je tudi že znano.
Sem ti že 1000x napisala, da nisem računovodkinja, pa še kar lajnaš isto bedarijo.
seveda da…ampak da ne premores toliko integritete in ne priznas da je golob nategun, laznivec in prevarant v rangu janse je pa tud tvoja velika neumnost
Stara forumašica, 05.11.2024 ob 18:14
Kakorkoli obračaš, manj škode dela RG kot pa JJ.
ne obracam…ti nastejem nekaj dejstev o skodi…dopolnilno zdravstveno…laganje da se bo opustilo pa ga je naredil obveznega…dodatne obdavcitve plac…asta vrecko in kraja 8350 eur, pipanova in kraja 7 mil, stojmenova in 6 mil …kraja z omreznino …itd…enak skodljivec kot jansuh…
crazyfrog, 05.11.2024 ob 19:20
Mogoče pa jem občasno muhe🤷 nkol nveš. Pausini ne poznam. Eminema sm poslušala vzporedno z marilynom m. Eh, to smo oeli tk v družbi na izi, zabavni večeri..
verjetno res to z muhami..saj ves koliko zab je treba poljubit preden najdes princesso hehe…kaj pa pol se poslusas zdaj v zrelih letih ce te mladostne ne pritegnejo vec?..dire straits…status qou…aerosmith..mistika…gregorian, enya, era…
Julij Cezar, 05.11.2024 ob 19:24
verjetno res to z muhami..saj ves koliko zab je treba poljubit preden najdes princesso hehe…kaj pa pol se poslusas zdaj v zrelih letih ce te mladostne ne pritegnejo vec?..dire straits…status qou…aerosmith..mistika…gregorian, enya, era…
Tut še mam obdobja, ko za nazaj poslušam. Al pa moj naštima kaj.. poslušam pa zdaj skoraj vse, zlo mi paše ni da ni😁 Zdle archive sleep. Ni danes moj dan😁 tk sm utrujena, madonca..
crazyfrog, 05.11.2024 ob 19:28
Tut še mam obdobja, ko za nazaj poslušam. Al pa moj naštima kaj.. poslušam pa zdaj skoraj vse, zlo mi paše ni da ni😁 Zdle archive sleep. Ni danes moj dan😁 tk sm utrujena, madonca..
kraftwerk bi te spravil v ritem…ali pa smolar …drugac pa…pocivat ce si utrujena kaj ces drugega