Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek No Homo

No Homo

Sej pravim. Homoti se bodo še naprej poročali, zraven pa imeli moške ljubimce.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Robi, daj mi najdi primer osebe, ki je postala pod prisilo homoseksualec, ker take neumnosti pa ne preberem vsak dan.
Vem, da se homiče sili, da postanejo hetero, eni celo podležejo pritisku in se poročijo z nasprotnim spolom. Še vedno pa ostanejo homiči. Potem pa pač varajo ženo/moža s svojim homopartnerjem.
Človeka lahko siliš in siliš, še vedno bo to,kar je po spolni usmeritvi. Tako, da ne piši takih trapstih neumnosti.

Saj tebe pravzaprav nihče ne sili, da spremeniš svoje mnenje. Ti lahko še naprej sovražiš buzerante recimo. Se pa pričakuje, da se kot človek strinjaš, da smo vsi ljudje enaki. O čemer navsezadnje govori tudi ustava.

Vi vsi se postavljate v zaščitniško vlogo do vseh teh otrok, pozabljate pa, da so ti otroci po sedanjem sistemu v večji nevarnosti, kot bi bili sicer. Vse pod pretvezo, da gre za otroke. Vaše vedenje mi liči na scene iz sodnih dvoran med ločitvenimi postopki, kjer hoče mati od očeta svojih otrok za vsako ceno iztržiti čim večjo alimentacijo, četudi v resnici tolikšne ne potrebuje in čeprav bo zaradi tega spravila bivšega moža na beraško palico. Vse za otrokovo dobro. Kao. In obratno. Ko poskuša oče spraviti svojo bivšo, povsem zdravo partnerico v umobolnico, seveda vse spet za otrokovo dobro. Ker seveda otrok potrebuje obubožanega očeta in zvezano mamo.

Trdim, da se ljudje, ki jim je mar za otroke, odločajo drugače. Včasih se ugriznejo v jezik, včasih kakšen knedel požrejo in ne terajo svojih principov. Navsezadnje o tem govori tudi ena zelo lušna biblijska zgodba o kralju Salomonu in dveh ženskah, ki sta obe trdili, da je sin njun. Najbrž se še spomnite kako je ravnala prava mama.

Glede zadnjega pa: vsi mi starši želimo, da bi bili otroci naše preslikave. Kolikokrat se to v resnici zgodi?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

http://nova24tv.si/aktualno/ravnateljica-gimnazije-ptuj-pojasnjuje-ogled-homoseksualnih-eroticnih-filmov-je-za-dijake-obvezen/%5B/quote%5D

Škoda, da v tvojih cajtih ni bilo predmeta “Kultura in etika”, kajti v tem primeru bi se ti poučil kaj pomeni diskriminacija in etnocentrizem.

… potem mu ta homopartner v nekem trenutku navrže, da on pa ne bi nikoli varal, če bi bil poročen. In tako dobiš nasprotnike zakona :-)))

Že zgolj dejstvo, da otrok ne bo imel raznospolnih staršev je dovolj diskrimatoren argument, da se tak zakon ne sprejme. Vse ostale stvari okoli materialnih dobrin se lahko uredijo drugače.

Margot zakaj si bila tako “nesramna”, da si šla Sadnega tožarit, da so ga odrezali, ko pa je imel pravico do svobode govora?

Ne vem zakaj bi bilo pri hs drugače oz zakaj bi ekstra za njih spremenili celotna pravila samo zato, da bodo enakopravni čeprav se neprimerno obnašajo in po vseh naravnih zakonih niso “upravičeni” do otrok?

Kaj konkretno pa imajo pravice otrok s tem zakonom?[/quote][/quote]

Spreminja se definicija družine kar pomeni spremembe v vseh podrejenih predpisih, ki uravnavajo družine in otroke.

Upam, da imaš še kakšno dlačico neprešteto. A mogoče rabiš pomoč? 😉

Tebi se zdi, da si sposobna preseči okvir, ki ga imaš zastavljenega?

Skrajno hinavsko je spraviti otroka/e v položaj, kjer doživlja travme, ki se jih mogoče niti ne zaveda in ga bodo dohitele čez leta, potem pa druge zmerjat, da se skrivajo za sloganom in ne želijo pomagat, ker si ti izigral cel sistem… Še več, na druge valit krivdo zaradi lastne nezmožnosti dojet, da otrok ni igrača, ni statusni simbol, ni nekdo, ki zdravi tvoje travme… je samostojna oseba, ki ima pravico do očeta in mame iz katerih je bil spočet (vse ostalo je lahko le približek, žal).[/quote]

In kdo točno jemlje temu otroku pravico do mame in očeta iz katerih je bil spočet?

Upam, da imaš še kakšno dlačico neprešteto. A mogoče rabiš pomoč? 😉

Tebi se zdi, da si sposobna preseči okvir, ki ga imaš zastavljenega?

Skrajno hinavsko je spraviti otroka/e v položaj, kjer doživlja travme, ki se jih mogoče niti ne zaveda in ga bodo dohitele čez leta, potem pa druge zmerjat, da se skrivajo za sloganom in ne želijo pomagat, ker si ti izigral cel sistem… Še več, na druge valit krivdo zaradi lastne nezmožnosti dojet, da otrok ni igrača, ni statusni simbol, ni nekdo, ki zdravi tvoje travme… je samostojna oseba, ki ima pravico do očeta in mame iz katerih je bil spočet (vse ostalo je lahko le približek, žal).[/quote]

In kdo točno jemlje temu otroku pravico do mame in očeta iz katerih je bil spočet?[/quote]

Če se ti osemeniš in otroku zatajiš očeta in je to še podprto z zakonom, kdo je potem tisti?

Če imajo že ljudje malo pomešane pojme kaj je prav in kaj narobe bi morala bit vsaj država/zakon tista, ki ve kaj je prav in kaj ni ok. Se ti ne zdi?

Tudi poroka kot taka je nenaravna, saj jo naravni zakoni ne predvidevajo. Pri večini vrst tudi ni naravno posvajanje mladičev, če jim starši iz takega ali drugačnega razloga pomrejo. Ravno tako ni naravno, da se preslabotnega mladiča pušča pri življenju. Potem bodi konsistenten in upoštevaj še to, če imaš naravne zakone za izgovor.

Pa tudi to, da socialno šibke država preko davkov, ki jih pobere premožnejšim, podpira, je daleč od narave.

[/quote]

Spreminja se definicija družine kar pomeni spremembe v vseh podrejenih predpisih, ki uravnavajo družine in otroke.[/quote]

ja no, mogoče bi jaz razmišljal enako, če bi mi bi bil edini smoter stopanja v zvezo in poroko nadaljevanje vrste, skrb, da gre priimek naprej in da bo kdo lahko grunt poverbal.

To verbanje je račun brez krčmarja. za večino stare generacije, ki ima slabe penzije, ne bo nihče ničesar verbal. To pa zato, ker dom za ostarele ni zastonj in če svojci nimajo backupa, bo starostnik lepo svojo nepremičnino prodal, ko udari demenca in bo treba pod mus v dom.

Zakaj se tega ne držijo homiči in ljudje ki želijo spremenit zakone 🙂

Jaz se strinjam, po 60 prepovedat farmacevtske izdelke za ljudi, poroke itak ukinit, itd itd itd… survival of the fittest, če si skrbel zase do 60tega boš živel dalj brez tablet, če rabiš tablete si breme družbe in to dvojno penzija + farmacija…. !!!!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moj prijatelj, ki je gey je izjavil sledeče: “čeprav sem gey si ne morem predstavljati, da bi živel brez svojega očeta, ki ga neizmerno spoštujem in ljubim, zato bom glasoval kot gey proti, ker si ne predstavljam, da bi kak otrok živel brez očeta in mame”…. no in zato bom tudi jaz v dobrobit vsem naslednjim generacijam geyev glasoval PROTI!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je tudi on rekel, da ne bi varal, če bi bil poročen? Če je, nekako razumem tvoje stališče.

Pozdravljena!
Tudi na tej strani ženska, mati dveh otrok, zelo verna, imam enega 8,8 kg težkega višavca – bo to zadostovalo?
A si lahko prosim prenehaš domišljat, da lahko ti odločaš oziroma celo dovoliš ali ne dovoliš kdo bo imel koga rad, da zaradi tvojega “proti” ne bo nič manj istospolnih parov in da to NI referendumsko vprašanje. Hvala!

Pozdravljena!
Tudi na tej strani ženska, mati dveh otrok, zelo verna, imam enega 8,8 kg težkega višavca – bo to zadostovalo?
A si lahko prosim prenehaš domišljat, da lahko ti odločaš oziroma celo dovoliš ali ne dovoliš kdo bo imel koga rad, da zaradi tvojega “proti” ne bo nič manj istospolnih parov in da to NI referendumsko vprašanje. Hvala![/quote]

Pa kdo prepoveduje da ima kdo koga rad? Vprašanje je če si zaslužijo enake pravice!

A si fukači živali tudi zaslužijo enake pravice kot ostali Margot? nenazadnje zakaj ne bi en tip z eno ovco posvojil otroka, pa bi bla mamica ovčka! PRAVICE ZAVSE bolnikom in iztirjencem

Otrok ne potrebuje zakonov da se počuti ljubljen pa najsi bo od dveh gejev ali hetero para…. zakone rabijo odrasli, torej se ne gre za otrokove pravice, ko sem jaz bil mali sploh nisem vedel da obstaja zakon, zakon je za mene bil moj foter in moja mama…. in onadva nista rabla bit poročena da sta lepo skrbela za mene, nista rabla skakat po paradi v mestu in se lizat pred kamerami da sta dokazala nekomu drugemu nekaj, vse je bilo za njiju in za mene… kot otrok mi zakon da sta onadva priznana skupnost ni dodajal ničesar kvalitetnega ampak njuna želja po skrbi je bilo tisto kar sem kot otrok potreboval. Pravice iz zakonov so bile samo za njiju.

Poroka pa je itak krščanski konstrukt, in da bi se dva geja POROČILA je to itak višek hipokrizije, za povrhu pa še dva ateista 🙂 To je skoro oksimoron.

Dva geja, neverna bi se poročila (pa četudi civilno) je itak v nasprotju z prepričanji ateistov, če pa si veren pa je homoseksualnost itak v nasprotju z prepričanjem vere o družini, se pravi živiš v nasprotovanju vsega pa se oklicuješ za nekaj kar ne spada skupaj.

Pravi homoseksualec je itak po defaultu ateist in torej po defaultu ni naklonjen poroki, ker je poroka izraz krščanstva in uvedena v družbo od krščanstva ne pa od civilne sekularne sfere… torej je registracija vse kar bi si pravi gej želel.

In kdo točno jemlje temu otroku pravico do mame in očeta iz katerih je bil spočet?[/quote]

Če se ti osemeniš in otroku zatajiš očeta in je to še podprto z zakonom, kdo je potem tisti?

Če imajo že ljudje malo pomešane pojme kaj je prav in kaj narobe bi morala bit vsaj država/zakon tista, ki ve kaj je prav in kaj ni ok. Se ti ne zdi?[/quote]

A da so v naravi samice tako vestne?
Kdo bi si mislil :)))
Zakaj pa potem zajkljice, kuzl.ice, pras.ice … zveni tako slabšalno?

Kje v ustavi pa piše, da smo vsi ljudje enaki ?
Piše le, da smo enaki pred zakonom. Pa vsi vemo, da to velja le na papirju.
Komunizem je težil k temu, da bi naj bili vsi enaki. Pa je ideja klavrno propadla, ker je ideologija nenaravna, saj ljudje nismo enaki.
Prav tako je zakon, ki omogoča posvajanje otrok homoseksualnim parom, nenaraven in bo zato klavrno propadel. In upam, da čimprej, preden se družba še bolj izrodi in omogoči širjenje anomalij s strani fanatikov in raznih bolnih aktivistov.
Zdrava družba ima postavljene zakone, ki forsirajo zdrav način razmišljanja in uveljavljanje pravic, ki ohranjajo moralno etična načela.
Bedasta družba pa ima zakone, ki omogočajo zlorabe, korupcijo in daje prednost zblojenim psihopatskim posameznikom.

Psihologi oz. strokovnjaki, ki preučujejo to področje, dajo edino relevantno mnenje, ostalo je politika, ki novači volivce s poskusom vpliva na čustva, da se ljudje opredeljujejo, bodisi za PRO bodisi za KONTRA.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spreminja se definicija družine kar pomeni spremembe v vseh podrejenih predpisih, ki uravnavajo družine in otroke.[/quote]

ja no, mogoče bi jaz razmišljal enako, če bi mi bi bil edini smoter stopanja v zvezo in poroko nadaljevanje vrste, skrb, da gre priimek naprej in da bo kdo lahko grunt poverbal.[/quote]
Ahaaaa, v tem grmu tiči zajec….

Torej ti si ZA zato, ker bi rad poverbal grunt po očetovem partnerju, ki bi mu s tem zakonom postal mož in ti posledično njegov zakoniti dedič.
Ja pa se ne morte vi trije ti sami zmenit, saj ste vsi tapravi deci? 😛

Kje v ustavi pa piše, da smo vsi ljudje enaki ?
Piše le, da smo enaki pred zakonom. Pa vsi vemo, da to velja le na papirju.
Komunizem je težil k temu, da bi naj bili vsi enaki. Pa je ideja klavrno propadla, ker je ideologija nenaravna, saj ljudje nismo enaki.
Prav tako je zakon, ki omogoča posvajanje otrok homoseksualnim parom, nenaraven in bo zato klavrno propadel. In upam, da čimprej, preden se družba še bolj izrodi in omogoči širjenje anomalij s strani fanatikov in raznih bolnih aktivistov.
Zdrava družba ima postavljene zakone, ki forsirajo zdrav način razmišljanja in uveljavljanje pravic, ki ohranjajo moralno etična načela.
Bedasta družba pa ima zakone, ki omogočajo zlorabe, korupcijo in daje prednost zblojenim psihopatskim posameznikom.[/quote]

Pa daj izpljuni že enkrat, kakšne zakone bi ta družba morala imeti, da bi bila zdrava? Ti namreč kljub vsemu, akr je do sedaj veljalo, javkaš, d aje družba bolana. Povej že enkrat, kaj naj naredimo, da bo družba zdrava? naj babam z zakonom zapovemo, da morajo ostati z dedcem do smrti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close