No Homo
Mogoče pa se še niso odločili, če so dedci. 🙂
Kot zagovorniki zakona, zagovarjajo brezspolnost do svobodne odločitve in izbire spola.
Ljudje hočejo le biti svobodni, mi nestrpneži pa jim to želimo preprečiti.
Čeprav sem sam še kar strpen in toleranten, saj mene ne moti tudi, če se kdo želi poročiti s psom, mačko ali ovco.
Če se ovca s tem strinja, zakaj pa ne.
Pa tudi pes je za marsikoga boljši prijatelj od človeka.
In če si kdo to želi, nimam nič proti.
Moti me, ko takšen psihično moten človek trdi, da je enak in hoče zato iste pravice in mu zato mora zakon omogočiti pravico do otroka, saj s psom ne moreta zaradi genetskih ovir, narediti otroka.
Tu se pa konča potem moja strpnost, ker ne želim, da se takšne anomalije in motenost prenašajo naprej na otroke.
Moja strpnost pa se konča, ko se pojavijo nestrpneži, ki jim je marketing opral možgane in nam začnejo soliti pamet, da je to, kar so delali naši predsniki stoletja in stoletja, namreč jedli meso, nenormalno. In taki bi radi krojili merila normalnosti.
Kaj se nisi ravno ti nekaj strani prej, pridušal kako homoseksualnost obstaja že od starega Rima pred stoletji?
In sedaj bi rad krojil merila ne/normalnosti…
Spomni se to ko delaš svoje glupe amaterske analize o uporabnikih na monu!
Če se ti osemeniš in otroku zatajiš očeta in je to še podprto z zakonom, kdo je potem tisti?
Če imajo že ljudje malo pomešane pojme kaj je prav in kaj narobe bi morala bit vsaj država/zakon tista, ki ve kaj je prav in kaj ni ok. Se ti ne zdi?[/quote]
A da so v naravi samice tako vestne?
Kdo bi si mislil :)))
Zakaj pa potem zajkljice, kuzl.ice, pras.ice … zveni tako slabšalno?[/quote]
Ne vem, mogoče zato, kes se ne želijo parit s tistimi, ki se palijo na isti spol in si izbirajo zgolj najboljše samčke. Vse najboljše…. 😉
Samo je hudič veš One, ker v naravi samčki poederejo po več samičk pa ni nobena ljubosumna pa noben beta samček ne ”laja” da je to nemoralno 🙂
Nimam naravnih zakonov za izgovor, to imaš ti, jaz jih imam za argument.
Če bi bilo res tako vseeno bi se tudi hs razmnoževali, podobno kot se razmnožujejo polžki, ali pa kake žuželke, nap paličnjaki. Ljudje se pač z razlogom razmnožujemo tako kot se + oba od staršev dodata svoj doprinos pri izoblikovanju osebnosti mladička, kar je zelo pomembno za obstoj širše družbe.
Res ne vem zakaj je to tako težko razumet?
Kaj se nisi ravno ti nekaj strani prej, pridušal kako homoseksualnost obstaja že od starega Rima pred stoletji?
In sedaj bi rad krojil merila ne/normalnosti…[/quote]
seveda obstaja. In je naravna. kaj ti ni jasno?
Samo je hudič veš One, ker v naravi samčki poederejo po več samičk pa ni nobena ljubosumna pa noben beta samček ne ”laja” da je to nemoralno :)[/quote]
Ni čisto tako, še posebno pri vrstah, ki izoblikujejo neke vrste družbeno ureditev. Tam se točno ve kako se mora kdo obnašat in zakaj.
[ Ljudje se pač z razlogom razmnožujemo tako kot se + oba od staršev dodata svoj doprinos pri izoblikovanju osebnosti mladička [/quote
To je mit. Doprinos dedcev je ponavadi ničen oz. dajo doprinos z odsotnostjo ali izvajanjem družinskega nasilja.
In sedaj bi rad krojil merila ne/normalnosti…[/quote]
seveda obstaja. In je naravna. kaj ti ni jasno?[/quote]
Seveda je, naravno je tudi to, da ne omogoča imeti otrok, a ne ? 😉
človek ni taka vrsta.[/quote]
Res je, pri nas se več ne ve kdo pije in kdo plača….. 🙁
Ljubezni ne moreš vsiliti z zakonom.
Ljubezen je le posledica našega načina razmišljanja, obnašanja, navad….
Merilo za zdravo družbo je zato posameznik in njegovo psihofizično zdravje, zadovoljstvo….
Zdrava družba preferira poštenost, spoštovanje….
Šele, ko imaš te pogoje, se lahko pogovarjamo o ljubezni.
Kaj od tega istospolna oseba nima po tvoje?
In mi živimo tako, kot so naši predniki ?
Razen, če ti tako živiš. Tega pa ne vem. 🙂
Da je treba prehrano prilagoditi načinu življenja, tega večina modernih ljudi, ni sposobna dojeti.
Posledice so dobro vidne.
Kaj od tega istospolna oseba nima po tvoje?[/quote]
Če ima to vse potem zakona ne potrebuje ker otroci ne poznajo zakonov ne vejo niti da obstajajo, torej so zakoni za odrasle NE za otroke!
Črtati besede moški, ženska (mož, žena) iz družinskega prava pomeni, da ni (ne bo) nobenega državnega zakona več, ki bi še pravno varoval heteroseksualne ljudi v njihovi identiteti. Potem je odprta prosta pot razširjanju protinaturnih spolnih teorij, da spol pri vrsti človek v naravi ne obstoja, da gre le za družbeni konstrukt, da otrok ni spočet tako kot dejansko prirodoslovno je, da sta tudi mati in oče samo namišljen družbeni konstrukt, ki nima neke posebne veljave, pomembna sta le starš1 in starš2, ne glede na njun spol, da se sme z nedoletnimi otročiči že v vrtcih začeti eksperimentirati z njihovo spolno identiteto … In če v družinskem (RODBINSKEM!) pravu ne bosta več navedena moški in ženska kot specifičena, heterokseksualn spolna sestava z njima priznanim pravnim institutom kot doslej skozi vso človeško zgodovino, se nihče ne bo mogel, skilcujoč se na pravno zaščito v zakonu (ki je ne bo več) braniti bodisi kot moški, bodisi kot ženska, bodisi kot mati, bodisi kot oče oziroma braniti svojih otrok pred eksperimentiranji z njihovo spolno identiteto v vzgojno-izobraževalnih ustanovah.
človek ni taka vrsta.[/quote]
Res je, pri nas se več ne ve kdo pije in kdo plača….. :([/quote]
Nisem ti jaz kriv, če slabo funkcioniraš v svobodi. ne bomo vzpostavljali diktature, d abo tebi všeč.
Ljubezni ne moreš vsiliti z zakonom.
Ljubezen je le posledica našega načina razmišljanja, obnašanja, navad….
Merilo za zdravo družbo je zato posameznik in njegovo psihofizično zdravje, zadovoljstvo….
Zdrava družba preferira poštenost, spoštovanje….
Šele, ko imaš te pogoje, se lahko pogovarjamo o ljubezni.[/quote]
kr nekaj. Vprašal sem te, kakšne zakone naj sprejmemo, da bo družba zdrava. nad zakoni se namreč pritoževal.
ta prilagoitev nikakor ne rabi zgledati tako, da osmilimo meso in kupujemo drage nadomestke mesa.
Če ima to vse potem zakona ne potrebuje ker otroci ne poznajo zakonov ne vejo niti da obstajajo, torej so zakoni za odrasle NE za otroke![/quote]
Zakoni so za VSE, ker tudi, če se tebi zdi, da so samo za odrasle, posledice zakonov občutijo tudi otroci.
Saj ni stvar v tem. Ampak v tem, da homoseksualni osebi nista primerni za vzgojo otrok. Isto kot ne drogiraši, pedofili, alkoholiki…..
Sicer pa glavni problem predstavljajo LGBT aktivisti, ki bodo družbi vsiljevali svoje zblojene ideje.
Saj njih ne zanima enakopravnost, ampak moč in nadzor nad množico.
Ti pa si primeren, da nam vsiljuješ svoje zblojene ideje o prehrani in da je soja ok, meso pa ne?
Forum je zaprt za komentiranje.