Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek No Homo

No Homo

Sami izgovori in neumnosti….A zdaj torej več ni problem odsoten oče, saj si njegov lik lahko otrok poišče….Ne vem jaz kje..Mogoče na TV ? Pri sosedih ?
Feministke naenkrat zagovarjajo tezo, da lahko očetje brez skrbi lutajo okrog, cele dneve sedijo za šankom…..:)[/quote]

O, vem jaz, da ne veš – zakaj izpostavljaš očitno? Zato si moraš pa izmišljevati, kakšno tezo zagovarjajo drugi. Pardon, druge.[/quote]
Veš kdo si izmišljuje?
mami samohranilki poišče v prvem lokalnem “frajerju”, če omenim samo najpogostejši fail, zaradi katerega je statistika kriminalitete pri otrocih mam samohranilk tako visoka
Oprosti ampak tale tvoja izjava kaže na to, da nimaš pojma kaj je vzrok in kaj posledica in si enostavno kar nekaj izmisliš.

Otrok izbira takšno družbo kakršno razmišljanje je prinesel iz družine. On si družbo sam izbere na osnovi lastnega razmišljanja. Saj je polno drugačne družbe, drugih “frajerjev”, ampak ne, ona si izbere ravno nekega nebodigatreba… Razlog ni to, da taki tipi obstajajo, razlog je, da tista samohranilka ne more ustvarit pogojev v katerih bi hčerka lahko razvila drugačne miselne vzorce po katerih bi izbiral boljše moške.
In ne ni dovolj, da zgolj pelješ hči sem in tja na oglede h kaki moški osebi.

Sploh pa zakaj bi ustvarjali skupnost/družino, ki že v startu rabi podporo tretje osebe nasprotnega spola, da bi zadovoljila otrokove potrebe? Čemu trpat otroka v tako (ne)družino?
Aja, pravice pa to…. pravica odrasle osebe do druge osebe – otroka… :/

O, vem jaz, da ne veš – zakaj izpostavljaš očitno? Zato si moraš pa izmišljevati, kakšno tezo zagovarjajo drugi. Pardon, druge.[/quote]
Veš kdo si izmišljuje?
mami samohranilki poišče v prvem lokalnem “frajerju”, če omenim samo najpogostejši fail, zaradi katerega je statistika kriminalitete pri otrocih mam samohranilk tako visoka
Oprosti ampak tale tvoja izjava kaže na to, da nimaš pojma kaj je vzrok in kaj posledica in si enostavno kar nekaj izmisliš.

Otrok izbira takšno družbo kakršno razmišljanje je prinesel iz družine. On si družbo sam izbere na osnovi lastnega razmišljanja. Saj je polno drugačne družbe, drugih “frajerjev”, ampak ne, ona si izbere ravno nekega nebodigatreba… Razlog ni to, da taki tipi obstajajo, razlog je, da tista samohranilka ne more ustvarit pogojev v katerih bi hčerka lahko razvila drugačne miselne vzorce po katerih bi izbiral boljše moške.
In ne ni dovolj, da zgolj pelješ hči sem in tja na oglede h kaki moški osebi.

Sploh pa zakaj bi ustvarjali skupnost/družino, ki že v startu rabi podporo tretje osebe nasprotnega spola, da bi zadovoljila otrokove potrebe? Čemu trpat otroka v tako (ne)družino?
Aja, pravice pa to…. pravica odrasle osebe do druge osebe – otroka… :/[/quote]

Spet uporabljaš interpretacijo, ki je namenjena mešanju megle. Jaz te sploh ne jemljem več resno. Nekoč, nekje, boš morda spoznal super človeka, ki ti bo povedal, da je odrasel v istospolni družini… Naj ti zdravje dobro služi, da te ne bo kap, ko boš dojel, da z njim ni nič bistvenega narobe.

Zaključujem to debato, ker sem naveličana vrtenja v krogu.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nekoč, nekje… če bom, ko bom… ampak ena lastovica še ne prinese pomladi 😉

Težko se človek s tabo argumentirani pogovarja, če verjameš/veruješ v nekaj kar absolutno ne obstaja.
Težava je tudi v tem, ker se ne strinjamo že pri tem kaj je vzrok in kaj posledica in potem mešamo meglo in mlatimo prazno slamo.
Četudi kakorkoli uspe sprejetje zakona, se s tem zakonitosti evolucije ne bodo spremenile in še vedno bodo posvojenčki in vsi tisti, ki so kakorkoli prikrajšani za enega/oba starša, iskali svoje zgolj zato, ker jih pogrešajo.

Bravo za one ki so bli za, štetje glasov je ob 25% udeležbi namreč metanje časa stran, namreč kvorum je 20% proti, kar je praktično nemogoče.

Sicer se mi zdi da je ta sprememba o referendumih in kvorum ravno to kar gre na roko tistim ki spreminjajo zakone, ker jim je cilj da čimmanj ljudi pride glasovat ker potem zmagajo, se pravi apsivizacija ljudi ki se jim jebe za politiko, ampak pustmo zdaj to.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Evo, Robi, lahko si oddahneš. Družba še ne bo propadla. 🙂
Volk, Gadafi, ali karkoli si že, ženo si dobil nazaj.
On, tudi za otroke je po novem ustrezno poskrbljeno.
12th DNA, Slovenci so se učinkovito uprli iluminatom in njihovem NWO.

Živimo v miru in ljubezni. Tisti, ki nam je to dovoljeno, seveda.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj istospolniki živijo v ljubezni, tega jim ne bo nihče jemal. Samo stran od otrok smo jih potisnili vsaj za kakšno leto več.

Niste, niste. Le prisilili ste jih, da se bodo drugace znasli. Porabili kup denarja (raje bi ga namenili otrokom za katere se kakor borite), svet se bo pa na isti nacin, kot dosedaj, vrtel naprej. Ste pa jasno pokazali stanje druzbe, ki je evidentno. Trop ovac.

Krasen dan za človeštvo.

Je odlocno pripomnila riba.

Kaj je?

Ja, zaenkrat je zmagal glas razuma.
Si pa to odločitev in glas proti zakonu večina za-jevcev napačno razlaga.
Ni to odsev strahu ali sovraštva, ampak nasprotovanje proti poseganju v družinski zakon in s tem razvrednotenje družine na nivo brezspolnih oseb.
Jaz, pa večina s katerimi sem se pogovarjal, nima nič proti istospolnim porokam. Imamo pa marsikaj proti ukinjanju spolov, proti gejevskim lobijem in njihovi zblojeni teoriji spola ter proti posvajanju otrok in s tem popredmetenju, kot da je otrok neka stvar ali blago.
To je bistvo.

Ja, zaenkrat je zmagal glas razuma.
Si pa to odločitev in glas proti zakonu večina za-jevcev napačno razlaga.
Ni to odsev strahu ali sovraštva, ampak nasprotovanje proti poseganju v družinski zakon in s tem razvrednotenje družine na nivo brezspolnih oseb.
Jaz, pa večina s katerimi sem se pogovarjal, nima nič proti istospolnim porokam. Imamo pa marsikaj proti ukinjanju spolov, proti gejevskim lobijem in njihovi zblojeni teoriji spola ter proti posvajanju otrok in s tem popredmetenju, kot da je otrok neka stvar ali blago.
To je bistvo.[/quote]

Tale referendum je že druga! klofuta domišljavcem na oblasti, ampak oni tega itak “ne opazijo”.

Vas bom opomnil na to, da zdaj živimo v normalnosti, ko boste spet začeli jokcat o zblojeni družbi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

O, še kako dobro vem, da za spočetje rabiš moškega in žensko (nam ateistom je to ponavadi kar jasno). Vem tudi, da sta to lahko katerakoli dva, pogoj je samo ta, da sta plodna. Za razliko od tebe (in mnogih drugih) pa vem tudi to, da si otrok manjkajoči (materinski ali očetovski) lik poišče izven dometa bioloških staršev. In kar se mene tiče, je bolje, da za to že vnaprej poskrbita partnerja ali partnerki, kot pa da si ga otrok ob odsotnem očetu in prezaposleni mami samohranilki poišče v prvem lokalnem “frajerju”, če omenim samo najpogostejši fail, zaradi katerega je statistika kriminalitete pri otrocih mam samohranilk tako visoka.[/quote]
Sami izgovori in neumnosti….A zdaj torej več ni problem odsoten oče, saj si njegov lik lahko otrok poišče….Ne vem jaz kje..Mogoče na TV ? Pri sosedih ?
Feministke naenkrat zagovarjajo tezo, da lahko očetje brez skrbi lutajo okrog, cele dneve sedijo za šankom…..:)[/quote]

Seveda ni problem, poglej sebe, kako krasno si izpadel ob odsotnem očetu. Kaj nisi všeč samemu sebi?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda ni problem, poglej sebe, kako krasno si izpadel ob odsotnem očetu. Kaj nisi všeč samemu sebi?[/quote]

He,he,he…. kdo mu tole očita…. 😛
A ti za svojega spolh veš kdo je?

haha, debil je pri 24ur rekel da je končna udeležba 25 in nekaj odstotkov, no se je fajn zmotil.

v parih letih je padel že drugi referendum o željah suhe veje narave (homoseksualcih) pa še wannabe progresivcem kar ne pade v glavo naj nas nehajo posiljevat če tega ne želijo. No tokrat je bila dodatna prepreka v obliki kvoruma pa so jo ljudje premagali, kaj nam bodo pripravili tretjič ti kvazi liberalci ki posiljujejo ljudstvo z ”enakopravnostjo” 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Koliko otrok imaš oz. planiraš imeti?
Če nimaš vsaj dveh otrok, si suha veja narave. Prav tako kot geji.

Koliko otrok imaš oz. planiraš imeti?
Če nimaš vsaj dveh otrok, si suha veja narave. Prav tako kot geji.[/quote]

Tako je, samo da se jaz ne trudim biti nekaj več in silit v zakon zadeve ki jih ljudje ne želijo kar so zdaj že drugič pokazali na referendumu 🙂

Torej si ti Matkič suha veja narave?
In zakaj te je potem treba prenašati? Nobena korist družbe nisi, suha veja narave kot si se sam označil.

Vsak normalen odrasel si želi imeti otroke.

Spet napačni zaključki starunklja, spet napačni zaključki 🙂 Jaz sem korist ker prispevam v socialni sklad oz. proračun ki tebi izplačuje potem denarno socialno pomoč in ostale zadeve 🙂

Nekdo, ki nima otrok, je suha in nekoristna veja naše družbe.
Nekdo, ki samo zajeda svoje starše, je suha veja naše družbe, ki jo je potrebno odstraniti.
Vsak normalen odrasel si želi imeti svoje otroke. Vsak normalen odrasel si ustvari svoj dom, ne izkorišča ostarelih staršev. Vsak normalen odrasel se trudi najti službo. Ne pa, da vse dni preždi na netu in zajeda družbo.

A to sebe opisuješ? Ah ja starunklja, pojdi na luft če že službe in dela nimaš no…. saj bom naslednji mesec spet vplačal, še boš mela socialno 🙂

Tipček, ki živi pri mamici, star verjetno že krepko preko 30, vse dni visi tu gor. Mamica pa mu gate pere. Suha veja naše družbe. Si sploh že kdaj bil v službi? Ali ti mogoče MON plačuje zato, da pišeš butaste poste?

Matkič in Starunklja bi bila odličen par. Oba brez dela, oba na grbi drugih, oba brez hobijev, oba kar naprej tu gor, oba brez otrok, oba brez partnerjev, oba zakompleksana, oba debela. Odličen par. Samo ne bi smela imet potomcev, ker taki se ne smejo širiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close