No Homo
Jaz si ne predstavljam, da bi se srečna vezana oseba zelo angažirala, da na forumih piše proti istospolnim zvezam. ker ne. Kdor je srečen, tudi drugim privošči srečo.
Tako je!
Še posebej jo privoščim otrokom. Njihova sreča ima prednost pred ostalimi in je prav, da se tudi njihov glas sliši.
Dvomim, da tisti, ki (še) nimate otrok ali jih ne razumete, veste o čem pišem. :/
Seveda privoščim srečo istospolnim. To nima veze s tem, kako sem včeraj glasovala. Naj uživajo, naj se imajo radi, teh pravic jim nihče ne jemlje. Saj poznam nekaj istospolnih. Se družimo, gremo skupaj na drink, naj se imajo radi. Samo naj to srečo delijo med sabo. Za srečo v ljubezni ne potrebujejo otrok drugih.
Nina Osenar, javno ti sporočam, da ni bojazni, da bi tebe zapustil otrok, ker ga nimaš in zna bit, da ga tudi ne boš imela. Sebastian (ki je gej) je povsem evforičen nad tvojo izjavo na fb:). Kakopak:)).
Različni ljudje imamo o različnih stvareh, različno mnenje.
Nihče ni absolutno toleranten, da ne bi nikdar in nikomur kršil neke pravice ali svobode.
Različni ljudje imamo o različnih stvareh, različno mnenje.
Nihče ni absolutno toleranten, da ne bi nikdar in nikomur kršil neke pravice ali svobode.[/quote]
Upam, da je tvojim otrokom nihče ne bo. Je že fotr zadosti.
Na nekem obskurnem podforumu, haha! Zakaj ne preko FB-ja?
Saj sem hotela preko fb, ampak potem bi se usul plaz. Ne da se mi zdaj ukvarjat z njihovimi travmami, ko prihajajo tako lepi prazniki.
A mi tukaj povsem resno debatiramo z eno, ki bere fb profile zvezdnikov????
Ne berem njihovih profilov. Se pa zgodi, da kdo lajka te strani in potem se nehote pojavi na zidu:). Tako sem prebrala spet eno cvetko iz rumenega tiska.
Spider, ti imaš fb al je to zate preveč?
Bla-bla.
Jaz nisem najstnik, tako da, ne nimam fb-ja. Fb je nekaj za mulce in gospodinje.
Vidiš, če bi imel fb, bi vedel, kako deluje. Morda samo, da poskusiš. Ne moreš tolk debilast hodit po svetu.
Bla-bla.[/quote]
Senza, te zaščemi v trebuhu ob lepi, prijetni, simpatični, oh in sploh ženski?[/quote]
Hja, če bi bila res oh in sploh, bi me pa mogoče res, samo najbrž ne ravno v trebuhu, knede?
Ja, Spider, ti sploh ne veš, koliko debilasti so bili razni Platoni pa Aristotli pa Arhimedi, ki niso imeli FB-ja, no!
Na tisto, kar si me vprašala, sem odgovorila.
Res je. Priteče iz pipe. Od kdaj te pa zanima, kje ima neka neznanka odprt svoj profil? 😮
Če je fb waste of time, potemtakem je linkedln top med intelektualci. Saj se imaš za intelektualko, a ne?
Kaj je to, kviz o meni?
Svašta.
Vidiš, ni te na linkedlnu, niti ne veš kaj je to. Sicer bi točno vedela, da te ne zaslušujem, ampak sprašujem povsem nevtralne stvari, ki ne razkrivajo o imenu in priimku osebe.
In, kaj si zdaj dokazala? Da trmasto siliš v nekoga na forumu, ki ti daje jasno vedeti, da določenih stvari pač ne deli s teboj?
[img]https://49.media.tumblr.com/257e145bf2e7b24f4d00d8962c36c878/tumblr_mhi4xw5Def1rotpn8o1_500.gif[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.