No Homo
Bogi Avstrijci, Švedi, Norvežani. Sploh ne vedo, da njihova družba “propada”. Tako zelo propadajo, da bi vsi radi k njim.
Ta je dobra ja. 🙂
Harmonijo in spoštovanje pa lahko dosežeš le s trdo roko?
Me veseli, da sva končno na isti valovni dolžini, mogoče se bova od sedaj naprej bolje razumela. 🙂
Četudi sva oba bedaka upam, da se strinjava, da nam starši pustijo neizbrisen pečat.
Sedaj te pa sprašujem kdo, kater moški bi lahko nadomestil tvojo mamo kot roditelja in partnerja tvojega očeta? (predvidevam, da si ju imel, dokler si odraščal)
To je bilo za Margot_ pretežko vprašanje in se mu je raje izognila, je raje pisala nekaj o zajčkih in hrčkih… 😛
Harmonijo in spoštovanje pa lahko dosežeš le s trdo roko?[/quote]
Bombing for peace is like fucking for virginity.
Ti.
Vidiš, slabo si vzgojila otroke, če jim gredo neumnosti po glavi. Pojdi se zdaj raje z glavo družine oziroma osnovne celice malce parit, pa ti bo šlo v drugo mogoče kaj bolje :)))[/quote]
Otroku vse dovoliti, je popolnoma neodgovorno in nima nič skupnega z vzgojo, ampak z nevzgojo. Zato imamo potem nevzgojene otroke.:-)
Zaščitimo pred čim ali kom ?
Pred homoseksualci ?
Naj jih ščitijo tisti, ki jih imajo.
Seveda to ne spremeni dejstva, da homoseksualni pari niso primerni za vzgojo otrok, tako kot heteroseksualni..[/quote]
Samo potem neki v zvezi z vašim sloganom ne štima :/[/quote]
Glede “vašega” se moraš obrniti na razne institucije ali politične stranke. Jaz sem le posameznik in zastopam le svoje lastno mnenje.
Ti, ki mahajo s sloganom “za otroke gre”, naj ga spremenijo v “za naš ego gre”. če bi heterotom res šlo za otroke, potem reveži en bi imeli otrok. V bistvu se pa reveži plodijo kot zajci in jim je čist vseeno, kako je na svetu njihovim otrokom.
Ti.[/quote]
No ja…. že to, da izjaviš, da ti lahko kdo zamenja mamo kot pomembno osebo v tvojem življenju, je precej žalostno, še sploh, če je ta oseba tak bedak, kot si to zgoraj opisal…
Ti.[/quote]
No ja…. že to, da izjaviš, da ti lahko kdo zamenja mamo kot pomembno osebo v tvojem življenju, je precej žalostno, še sploh, če je ta oseba tak bedak, kot si to zgoraj opisal…[/quote]
Bedak pac ne more razumeti sarkazma, ni bilo niti pricakovano.
No ja…. že to, da izjaviš, da ti lahko kdo zamenja mamo kot pomembno osebo v tvojem življenju, je precej žalostno, še sploh, če je ta oseba tak bedak, kot si to zgoraj opisal…[/quote]
Bedak pac ne more razumeti sarkazma, ni bilo niti pricakovano.[/quote]
Vidiš kako sva si podobna, gvišno sva v sorodu…. mislih, da preko zajčice al hrčice? :O
Ne obstaja le nasprotje permisivni vzgoji. Ne zagovarjam nasilja, ker nasilje vedno rodi nasilje.
A ste ali niste proti umetni oploditvi? Tudi to ni naravno.
Torej tudi to prepovedat. A ne?
Veš da je bilo :)))
Hecno si zastavil vprašanje, če že sprašuješ konkretno mene. Ker moji otroci imajo mamo in očeta. Sicer pa mnogi otroci preživijo brez enega ali drugega starša. Me pa zdaj iskreno skrbi zate. Če bi te žena zapustila in če ne bi našel ustreznega surogata bi bržkone poginil v krajšem času, kot pa moj hrček zgoraj :))))
Vidiš, slabo si vzgojila otroke, če jim gredo neumnosti po glavi. Pojdi se zdaj raje z glavo družine oziroma osnovne celice malce parit, pa ti bo šlo v drugo mogoče kaj bolje :)))[/quote]
Otroku vse dovoliti, je popolnoma neodgovorno in nima nič skupnega z vzgojo, ampak z nevzgojo. Zato imamo potem nevzgojene otroke.:-)[/quote]
Ja najbrž ste že v začetku narobe zastavili, da imate zdaj težave in morate zapovedovati in prepovedovati.
Samo potem neki v zvezi z vašim sloganom ne štima :/[/quote]
Glede “vašega” se moraš obrniti na razne institucije ali politične stranke. Jaz sem le posameznik in zastopam le svoje lastno mnenje.[/quote]
Saj jaz to vem. To sem te samo malo zbodla. Vseeno si pa kot posameznik zavzel stališče, da je tako ravnanje nedopustno, češ da je treba te otroke nekako zavarovati, ker se bodo sicer izrodili v nevemkaj in bo družba postala nevemkakšna in tako naprej. Zdaj, ko je pa Zakon padel, se ti pa kar naenkrat j.ebe za te otroke, naj jih ščitijo tisti, ki jih imajo. Kaj ne bi bilo bolj pošteno, če bi povedali lepo po pravici, da vam je za te otroke pravzaprav vseeno, da pač sovražite buzerante.
Ne obstaja le nasprotje permisivni vzgoji. Ne zagovarjam nasilja, ker nasilje vedno rodi nasilje.[/quote]
O hvala bogu. Ker sem si te že v živo predstavljala kako tepeš otroke :))))
Ne obstaja le nasprotje permisivni vzgoji. Ne zagovarjam nasilja, ker nasilje vedno rodi nasilje.[/quote]
O hvala bogu. Ker sem si te že v živo predstavljala kako tepeš otroke :))))[/quote]
Jah, tudi tvoji bi si morda zaslužili, če ne bi bila oba očijevega mirnega karakterja. 😀 Zdaj pa, ker ni noben po tebi, upam, da ne boš rabila še sinu rihtati punce, ker sicer lahko gre med menihe, kakor je imel tvoj namen iti, če te ne bi spoznal. :))
Veš da je bilo :)))
Hecno si zastavil vprašanje, če že sprašuješ konkretno mene. Ker moji otroci imajo mamo in očeta. Sicer pa mnogi otroci preživijo brez enega ali drugega starša. Me pa zdaj iskreno skrbi zate. Če bi te žena zapustila in če ne bi našel ustreznega surogata bi bržkone poginil v krajšem času, kot pa moj hrček zgoraj :))))[/quote]
Hja na Robija ne bi mogel računat, ker njemu se menda je..e za otroke, on samo sovraži buzije, ti bi mi pa ziher priskočila na pomoč. Se mi zdi, da bi bila bolj pripravljena pomagat… :)))
Torej tebe kot mamo bi pri tvojih otročkih komot zamenjal kak hs, ki bi jim izkazoval ljubezen tako kot ti. Verjetno še opazili ne bi, da te ni? 😛
O hvala bogu. Ker sem si te že v živo predstavljala kako tepeš otroke :))))[/quote]
V meni je sama milina:).
Matjažko, bolj me skrbi, da ne bere tvojih nasvetov, sicer je res bolje, da gre kar med menihe. Ker po tvojih navodilih mu ne bo nkol ratal :)))) Ej prismuknjen si še pa še. Ampak nasmejiš me pa tud do solz. Lupčka :)))
Veš da bi ti :))))
Spet si nekak nerodno vprašal, ker a veš, moji otroci so že tako velki, da najraj vidijo, če me ni :))
Veš da bi ti :))))
Spet si nekak nerodno vprašal, ker a veš, moji otroci so že tako velki, da najraj vidijo, če me ni :))[/quote]
Hm… a misliš, da jim to sedaj tista enormna količina eurokrema ven tolče?…. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.