Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NO JA …

NO JA …

… sej ste gotovo za to že slišali, če ne za to, pa TO !!!
Ampak vseeno, nasmejte se, predno vam uide in boste
spustili golobčka !!!

Definicija prdeca

1. prdec je zadnji krik dreka pred svobodo
oziroma

2. zadnji poskus ta zadnje, da bi spregovorila

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No vam povem en vic na račun prdca!

Je šel Mujo v Ameriko.Pa hodi po pločniku in se ozira naokoli.In ko se mu zazdi,da nikogar ni spusti enga močnega golobčka.Sej slišalo se ni nič,ampak močno je zaudarjalo.Pa se v zadregi vseeno še enkrat ozre in pogleda nazaj za sabo.Zadaj za njim pa hodi črnc.Mujo se prestraši in si reče..OOOOOO jebemti zažgal sem ga!!

Lepo dobro jutro…..Še lepši dan vsem želim..ZUnaj je sneg,mal beline hehehehe toplo se oblečite in veselo na delo,tisti seveda ki še delamo teh dneh a ne?
Čauči.****

O ti ljubi bog, kako sem se zdajle nasmejala. Tolk pa že dolgoooooo ne!
Mater Perla, bog ti polončkaj! Kam greš zdejle? Bodi tuki! Jaz sem pravkar obnila en štamperle. Zdej bo pa hudič!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zdej še ne grem..hihihi bom pa šla..nehumano tole veš…od svetega večera naprej delam do pete popoldan..ehh ni za govort…))) bomo prežvel,sej drugega nam ne preostane..hihihi lubija…en mal še čitam naokoli,potem pa bo treba dvignit sidro in v službo…

Mačke a vam tudi tko počasi vleče ?

izredno počasi vleče jep!:)) Ti da nima kake pregrešne misli tale khmkhm

bemti server ja :)))))))))
tko pozno mu prhaja…
čak neki mormo narest 🙂

kwa pa boš nardila,a ga boš zngaula do konca hihihi

vedno grem rada do konca , ma ne smem pusti na pol no :))))))

hihihi matr dosn pa seka orenk aaa?

Ujej ujej..nehi k bo še hudič ratu..hehe kaj bo Primož reku?

hehe seka , seka.
Kaj bo reku ?
ne smeš mu dat dihat , kaj šele do besede. :)))))
ampak kokr ga poznam , ne bo reku nč.
On ni za te stvari :))))))) tlelele…

New Report

Close