No, kako ste žene z vojaki na Kosovu?
ma, jaz sem se kar dobro zorganizirala in vse štima. saj tudi prej nisem imela prav strašne pomoči, če sem iskrena. je pa vsaj lahko šel en sam v trgovino, lekarno, odnesel smeti, natankal avto, se v miru (vse je relativno) stuširal…
včasih se mi zdi, da mi gre zdaj še bolje, ker se mi ni treba prilagajat možu in otroku, ampak samo enemu. je pa res, da sem postala precej osamlljena, ker imam dolgo službo, zaTO POPOLDNE PREŽIVIM OB OTROKU, ZVEČER PA ITAK…
no, so prednosti in so seveda tudi slabosti…
Noroooooooooooooooo
Pogrešam ga da me bo kap – najtežje je čez vikend! Ker med tednom sem nekako zaposlena, ker je vsaj služba, pa malo postoriš doma in je kar uredu! Ampak vikendi pa ubijajo! Dolgčas mi je – naj vam povem, da sem sama od januarja :((((( je šel predčasno :(((( za znoret – drugače se pa kar znajdem, razen za vikend 🙁
Lp
Tut naši niso skos doma – so vmes še tereni po en teden, 14 dni, Madžarska je trajala celo en mesec! Tako da nam ni treba govorit kako pa kej! Iz ene misije na drugo! Pa tuki k je zdej, ga nič ne vidim, ker ne pride nič domov! Gre pa avgusta na novo misijo za pol leta … in naj ne jokam? Nja se kar sprijaznim? Ne vem pa če
Punce,
jaz ravno pišem doktorat na to temo (odsotnost od doma zaradi vojaške službe). Če bi bila katera od vas pripravljena na sodelovanje, bi bila jaz zelo vesela. Vsekakor vse anonimno, bodo pa vaše pripombe in težave s katerimi se soočate v tem času prišle do “uradnih” ušes.
Če je katera zainteresirana naj mi piše na mail, prosim.
Hvala
Naja