Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek no KIR !!???

no KIR !!???

hahaha….smotanc stari….zdaj bojo pa pupe moje…hihihi…..

s si cvikno?

lep pozdrav

leta letijo - iščem stevardeso.....

stari, nič nisem cviknil! Tehten razlog pač… zato tudi nisem pošiljal penine in vrtnic; namen je bil da vse izročim direktno

Najbolj se verjetno tolčeš po glavi ti, ker je bil strah odveč in bi komot prijadral:-))))
Zdaj te bodo vse pupe odpikale z Mariči vred

haha..kirči..kirči……..sam jezik te le je………

hahahah…..zaj vsaj vejo, da majo mene rajši…upsam…hahaha

Veš, razko, ko sem se jaz igrala z “meglo”, nisem nič od nje imela. Zato semse odločila igrati na igro življenja in življenje se me je dotaknilo. Torej, meniš, da se bodo punce res z meglo !!!:-)))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

a me hočeš prizadeti…kot le ti znaš…..khmmm

Posluši ti – pusti tisto penino in rošce doma in se izstreli – namesto zamaška na penini – enkrat osebno na srečanje;-)))
Pa de ne boš reku, de sm nehvaležna – sevede – hvala za penino, sam škoda, de nisva mogla nazdravt;-)))))

si vido…….kako je šošolka vroča……..ti si se pa opravičil….jej jej…frend………

a povem najini kelnarici?

Prizadet??? Kako to misliš? A spet nekaj blebetam, ane, da je razumeti narobe? Ma po….o d….o, a za vraga napihnjenega res ne znaš prebrati tudi smeškotov na koncu ??? Mah, murac, boljše da končam, zdaj in tukaj ! Ekola, baj baj baj !!! A bo zdej dober ?

Pa še to, presneta megla !!! Prizadeneš lahko nekoga, kateremu je do tebe stalo ali tebi do njega, drugih ni mogoče prizadeti, druge lahko samo “užališ”… Torej, sem te prizadela, užalila, sem kaj narobe povedala! Megla si in boš … prihajaš v megli, odhajaš z meglo …. zavit v tančico skrivnosti, ki se pač odkriva le posameznikom. Tistim, ki je nekaj do tega. Meni … ???:-))))

Khmmmm … kako torej ???:-)))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

kako torej?

A penino ste tudi imeli… kje, kdaj, zakaj pa do mene ni prišla… bemti, pa tako obožujem … penino !!!:-))

Ma kaj si pa tako hitro odšla ?!

Drugič do konca !

Ja, očitno je Razo čakal do bridkega konca – ko smo že hoteli pometat po pivnici so nam jo prinesli – al so nam pa hoteli reč nej že enkrat gremo;-))))

Aha.
Spakirajte – to je bilo !

Hmm, menda te imajo res:-)))

New Report

Close