Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu no, pa ga imamo:))))

no, pa ga imamo:))))

mir:))))

Tolk smo “lajali”, da so nam pokazali, še tisti, ki so imeli kanček dobre volje ob tem forumu…

Ajej…flash, dej, ti si zdaj na vrsti, …mal mi reci…srček, pikica…mucica;)

ko že omenjaš lajanje, ne skrbi mirella, lesi se vedno vrne)

ma, kaj čem ti jaz to govorit, mislim da imaš ti doma nekoga, ki ima ekskluzivno pristojnost za to, pa še pristno je, saj veš,kaj velja na forumu-talk is cheap ,honey

Aja, ekskluzivne pravice:)))
Ne, ne, paše vedno še od koga dobiti “potrditev”:)

Ja, talk is cheap, sploh ta, na easy. Kaj kvalitetnega, ne v stilu parčkanja, ampak dejansko O SEXu, so pa očitno težke in zahtevne teme, ki očitno ne najdejo prostora na nekem zabavnem forumu. Mogoče bi moral biti moderator kak dr., sexolog…no ja, še vedno ni dovolj intimno okolje…forum, ker te teme znajo biti kar zahtevne.

Na splošno pa itak, vsak Janezek obvlada in vsaka Micka ga ima rada:))))

Mirella, take teme najdejo prostor tudi na tem tem portalu, ampak tukaj na SVM se je skoraj vsaka uspešno spremenila v preigravanje “posvečenih” oziroma po domače povedano, nabijanje brezveznih postov z nekimi mlačnimi namigi, razumljivimi samo posvečenim. Jaz kar redno pricapljam sem gor, naslov teme obetaven, odgovor ali dva kar v redu, potem pa temo zavzamejo znani nicki z enovrstičnicami in linki. O seksu pa bolj malo besed.

Ja, človek se počuti, kot bi nepovabljen upadel na privat žur.

Se moramo potruditi, pa tudi tisti,ki samo berete, napisat kaj:)

Spolne bolezni, vnetja in podobne “nevšečnosti”, ki so naprimer med ljudmi zelo pogoste (ne mislim ravno sifilisa, aidsa in hudih bolezni)-ampak te, nadležne, ponavljajoče…
S tem nima nihče nikoli problemov, vsaj, da bi ga kaj zanimalo ne.
Pa toliko menda se sexa, tudi s pripomočki, raznimi materiali (perilo)-to vse so dobri prenašalci, prava gnezda…za kako vnetje.

In še nekaj mi je doktor dal misliti, ko sem sina peljala na sistematskega:
“umivat, natančno in redno-ker moški se ne umivajo-žene pa dobijo raka na naterničnem vratu”

Torej, higiena moškega (ne samo frišne gate) ima kar precej opraviti z vnetji pri ženski.

Mogoče bo kdo kaj razmišljal v to smer, sploh bolj izkušeni:)

(sem razmišljala, da bi uvedla kar obvezno obrezovanje-ker se mi ne zdi slabo)

če se bo uvedlo obvezno obrezovanje, se naj še po tem zgledujemo?))

no, flash, ne bi jaz uzakonila kot nujno, ampak bi dala za možnost izbire, kot tisto, ali je pri porodu oče ali ni…priporoča se, ni pa obvezno.

S poljubljanjem (francoskim) na javnih mestih je zame podobno – vsak naj presodi sam, če se mu zdi nekaj primerno.
Mi smo se lizali in poljubljali tudi v OŠ, pa vseeno smo se parčki v kako “zatišje” skrili, v kak temen kotiček…in ne ravno sredi igrišča ali šolske avle, ko je polna sošolcev.
To je stvar morale, vzgoje, kulture…

Vedno so pa bili in bodo taki, ki se “sprimejo” na prehodu za pešce ali v vrsti, ko se čaka na nakup kino vstopnic;)

Pač imaš take, ki so radi “videni” in take, ki imajo raje “zasebnost”

saj, kot možnost izbire imaš obrezovanje že zdaj, no razen če nisi musliman ali žid ,potem se to naredi po verski dolžnosti, kar se meni osebno zdi zelo mimo, mislim da se ima vsakdo sam pravico odločiti ali bo imel obrezan ali ne
no glede, poljubljanja, ko praviš, da je to, kje so kdo poljublja , da je to stvar morale, vzgoje,…- kaj pa vem, meni je to bolj stvar trenutnega navdiha)) saj veš mirela, da je poljub bolj intimen od …))

zdaj v odrastli dobi, vem, da je bolj intimen….v srednji in osnovni se mi je zdelo pa “zalizovanje” čisto vsakdanja stvar:))

-da ne bova zdaj pa midva imela tle dialoga:)

SI moram kak nov nick dat, pa kako temo odpret:))))

Najlepše je, če se lahko poljubiš, ko si zaželiš. Mene poljubovalci v javnosti sploh ne motijo, lepo mi jih je videti, ker to počne čisto premalo ljudi, sploh parov v častitljivih letih in/ali s častitljivo kilometrino. Me pa kar zmrazi, ko vidim par, oba z namrgodeno faco in karkoli eden reče, drugi namesto odgovora zarenči. To me pa res kar zaseka v srce.
Tako da – ja, dejte se mirno poljubljat kjerkoli in kadarkoli, meni je to všeč.

New Report

Close