No pa še dogaja. Kar še sprejemate ilegalne migrante
V NY še zbirajo mladci 18-30 let, kot neki protesti v podporo Palestincem. In v Londonu se dogaja enako. Prizori niso lepi. Predstavljajte si kaj se lahko začne dogajati. Sploh če vstejemo se podatek, da je v NY 1.7 milijonaaa Židov, največji skupnost izven Izraela.. NY drži migrante iz 160ih držav, ki so prišli brez dokumentov. In ogromno teh mladcev se zdaj zbira v podporo Palestini.
Takole je dragi moji, če ne misliš preteklosti in verskih nabluz pustiti za seboj, ko iščeš boljše življenje v tujini, pač ostani doma. Edino normalno je ,da se prilagodiš državi in navadam v katero prideš, ker jo izbereš sam. Jaz recimo nisem prosil soseda muslimanske naj pride sem, in nisem se mu dolžan prilagajati v ničemer (njim smrdi pečenka:D ).
In dragi moji, desni, levi, plesoči ali puklasti TO NI DOBRO. To je vse kar rabimo vedeti. Skupaj bo treba stopit in to ustaviti ali pa vsaj pokazati malo izbirčnosti kdo in pod kakšnimi pogoji lahko ostaja tukaj. Tisti ki še vedno trdite kako fajn so te migranti, se prekleto motite. Opankarji z mentaliteto izpred 100 let in zaslepljeni z vero. EU se mora počasi vzeti v roke in prevzeti malo kontrole nad to problematiko.
Saj razumete, da zaradi teh novih spopadov dobimo novo pošiljko kajne? In be, nobenih zdravnikov in arhitektov ni.
Meni je zanimivo kako tiho so islamske verske vodje po državah. Zakaj ne pozivajo k miru svoje verske pripadnike, oni so tisti ki jih ti ljudje poslušajo in mogoče celo kaj upoštevajo? Tudi pri nas imamo verske vodje pa ni ne duha ne sluha o njih. Nobenih pozivov k miru, nič. Pa ne da jim paše da se njihov narod nasilno odziva? A ni to vera miru? Res mi je zanimivo to.
mentalna sirota, 09.10.2023 ob 09:33
Ali ni fascinantno:
V Ukrajini “cel svet” vpije – me bo miru dokler se Rusija ne umakne iz okupiranih ozemelj
V Izraelu ta isti “svet” soglasno – ne bo miru dokler se Panestinci ne sprijaznijo z okupacijo
In ob tem se držijo povsem resno,
Ja. Treba bo hitro dr. Bill Warnerja preštudirat.
Islam svet deli na 2 dela. Islamski in neislamski. Kjer je islam je mir. Kjer ga ni, je vojna. Džihadi ali svete vojne so pa4. Džihad meča, pisanja, govorjenja in denarja!
Oni so v vojni z vami. Zato ena kitica v Koranu govori: “Lahko si prijateljski z nevernikom za korist, ne smeš biti pa prijatelj.” Ta kitica je nujno potrebna, ker so v vojni!
Musliamni so zmasakirali kristjane v Libanonu, niso nehali vojne, dokler niso dobili oblasti, isto kot komunisti levičarji pri nas. Brutalno, napadalno, dokler ni ta glavni. Točno to se dogaja v Izraelu ta trenutek!
Samo idiott še ne vidi islama kot nacistov. Točno to kar delajo ta trenutk musliman v Palestini, točno to je delal Hitler v Nemčiji!
Povejmo po domače. Muslimani hočejo iztrebiti vse, ki niso muslimani oziroma nad njimi zavladati.
Pri nas Falila soduje z Iranom, je v vladi in tako Golob dejansko deluje po ideologiji Irana preko Falile. Tam pa več kot hlapec ne moreš biti – oni morajo biti ta glavni – če pa niso, pa toliko časa hujskat, provocirat, hujskat, ščuvat, napadat, klat,.. ni da ni, dokler ne postanejo ta glavi. Kot nekaj desetletij prej v Libanonu, dokler niso iztrebili kristjanov, kot v Gorskem karabhu, dokler nisoetično očistili ozemlja, kot v Indiji napadajo Indijce, kot na Kosovo, dokler niso dobili Kosova, kot v Turčiji, dokler niso pobili vseh ostankov pravoslavcev, do 3 milijone so jih zmasakirali v 3 zaporednih genocidih. Hitler je nedolžen proti muslimanom. A Hitler je ime tehnologijo in moč, muslimani tega nimajo. VSI PA VIDIMO, DA BI TAKO NAREDI GENOCID NAD JUDI,ko bi ga lahko.
Svet pa živi v srednjem veku z mentaliteto, da je zemlja ravna in islam miroljuben, čeprav točno vsi vidimo, da vsi podpirajo genocid nad kristjan, judi, vsemi…. SEveda o kristjani za njih teroristi, indijci so teroristi za njih, judje so… vsi so, samo oni niso, ki so vedno začetniki zarot in klanj….
Seveda! Muslimani če bi imeli orožje in denar bi poklali vse kar ni njihovega. So dokazali že velikokrat. Niso šli s časom naprej, tako kot druge vere. Grozljivo da mi toliko tega uvažamo. A vas nič ne skrbi za vaše otroke?
Aja, fajonova jih nima, golob ima pa fante, tem ne bo hudega vkolikor sprejmejo islam.
Slovenci se počutimo vedno bolj neprijetno, vedno več strahu je v nas pa nikogar ne zanima. Nihče se ne oglasi, nihče ne naredi nič da bi se počutili varne. Vse kar znajo je to, da nas obsodijo za fašiste, rasiste…a ni to grozno?
Jaz hočem vlado, ki je ji mar za ljudi, ki dela na tem da se počutimo varno, ki nam da vedeti da bo naredila vse kar je v njeni moči, da bom na svoji zemlji lahko živel tako kot sem bil vzgojen da živim, in da ne nihče ne bo preganjal zaradi vere, zaradi nevere, zaradi korenin. In to tujec, brez papirjev.
Hočem mojo državo nazaj!!!!
MEJE SO Z RAZLOGOM!!!
“Seveda! Muslimani če bi imeli orožje in denar bi poklali vse kar ni njihovega. So dokazali že velikokrat. Niso šli s časom naprej, tako kot druge vere. Grozljivo da mi toliko tega uvažamo. A vas nič ne skrbi za vaše otroke?”
Hitler je to hotel enkrat narediti, pa je zlo vsega zla. Muslimani to stalno delajo (ampak počasi, del za delom, pravoslavci vTurčiji, etično čiščenje v Gorskem karabahu, Kosovo, vojna nad kristjani v Libanonu…., stalne vojne v Afriki), ampak ker niso tako razviti kot Hitler – (to pomeni, da tega niso mogli narediti čez noč, tudi če bi hoteli), potem jih je treba podpirat dokler tega ne bodo zmožni.
EU je umodefektna, skregana z zdravo pametjo in dokazano znanostjo.
Res je. Pa ne trdim da so vsi muslimani slabi. Imam prijatelje. Dobri ljudje. Ampak že sami po sebi niso tako versko globoki, ampak prej podobni ateistom. Imajo praznike, praznujejo ne vidim pa neke hude verske pripadnosti. Skoraj bi rekel da nebi šli na tak nivo. Gre se za ta ekstrem, kjer uvažamo neizobražene opankarje ki ne vidijo 2 m od islama. To je težava. Ti normalni, ki so postali del družbe ne prihajajo v državo brez papirjev, preko gozda in tihotapci. To kar mi sedaj spuščamo v državo nevem če je ravno pametno.
A ste že prepoznali Hamas organizacijo kot komunsitično organizacijo pri nas? Pa Hezbolah? Kdaj boste dojeli, da je komunizem islam za nevernike. Hamas ni Palestina, ampak Palestinci podpirajo Hamas.
Po celem svetu je isto!
Zahod sploh ne dojema kaj ga je zadelo. To pa samo zato, ker ni preštudiral islama kot politična ideologije, ki jo je na veliko uvažal. To vse, kar gledamo je izključno posledica mentalne zaostalosti in naivnosti oziroma nepoznavanje znanosti.
Fajonke jn golobi, 09.10.2023 ob 10:53
Res je. Pa ne trdim da so vsi muslimani slabi. Imam prijatelje. Dobri ljudje. Ampak že sami po sebi niso tako versko globoki, ampak prej podobni ateistom. Imajo praznike, praznujejo ne vidim pa neke hude verske pripadnosti. Skoraj bi rekel da nebi šli na tak nivo. Gre se za ta ekstrem, kjer uvažamo neizobražene opankarje ki ne vidijo 2 m od islama. To je težava. Ti normalni, ki so postali del družbe ne prihajajo v državo brez papirjev, preko gozda in tihotapci. To kar mi sedaj spuščamo v državo nevem če je ravno pametno.
Sem gledala dokumentarec, skrita kamera med muslimani. Tam bi take muslimane, ki so odstopili od islama vse pobili. Je bilo črno na belem. So tako hujskali in ščuvali – tiste ženske, ki so bile popolnoma zavite. Isto kot so klali pri nas partizane, ki so upali podvomiti o komunistih. Vse identično.
Fajonke jn golobi, 09.10.2023 ob 10:27
Seveda! Muslimani če bi imeli orožje in denar bi poklali vse kar ni njihovega. So dokazali že velikokrat. Niso šli s časom naprej, tako kot druge vere. Grozljivo da mi toliko tega uvažamo. A vas nič ne skrbi za vaše otroke?
Aja, fajonova jih nima, golob ima pa fante, tem ne bo hudega vkolikor sprejmejo islam.
Slovenci se počutimo vedno bolj neprijetno, vedno več strahu je v nas pa nikogar ne zanima. Nihče se ne oglasi, nihče ne naredi nič da bi se počutili varne. Vse kar znajo je to, da nas obsodijo za fašiste, rasiste…a ni to grozno?
Jaz hočem vlado, ki je ji mar za ljudi, ki dela na tem da se počutimo varno, ki nam da vedeti da bo naredila vse kar je v njeni moči, da bom na svoji zemlji lahko živel tako kot sem bil vzgojen da živim, in da ne nihče ne bo preganjal zaradi vere, zaradi nevere, zaradi korenin. In to tujec, brez papirjev.
Hočem mojo državo nazaj!!!!
MEJE SO Z RAZLOGOM!!!
Ne počutiš se varno? Ja, to je resničmo hudo.
Po nekih raziskavah je v vsaki družbi nekoh 5% ljudi, ki so lahko problematični. Tatovi, nasilneži …
In seveda je potem tu še vzgoja. In se dogodi, da imamo zelo nasilne ljudi v vseh družbah. Vzemimo za primer “visoko civilizirane” nemce in Frankolovo (da odnosa do Judov sploh ne omenjam). Pa italijane, gotovo eno bolj civiliziranih družb in otok Rab. In podobne “cvetke” naše “superiorne” civilizacije. In to najdemo po celi zemeljski obli, od Japonske (nezamisljivi zločini med WWII), ZDA, ja, in tudi muslimani niso izjema.
Da pa se tu pišejo romani, kako so ravno oni noslici in uzvor vsega zla – nekoč so sicer rekli, da papir vse prenese :-), a take “debele” laži vseeno nekako “ne zdržijo”.
Je pa res razlika – ZDA v trenutku pobijejo nekaj 100 “musličev” in to imenujejo “kolateralna škoda”, medtem ko nekaj “musličev” pobije nekaj 10 “civiliziranih” in se temu reče “terorizem”.
Le za konec – strah je menda votel, okoli pa ga nič ni. Je pa odlično polje za vzbijanje sovraštva do nečesa. Nekateri se bojijo psov, drugi ciganov, nekateri mulimanov, pa srbov …. No, mene so doslej okradli le čistokrvni slovenci. Pa naj se sedaj sam sebe (slovenec) bojim ???
mentalna sirota, 09.10.2023 ob 11:13
Ne počutiš se varno? Ja, to je resničmo hudo.
Po nekih raziskavah je v vsaki družbi nekoh 5% ljudi, ki so lahko problematični. Tatovi, nasilneži …
In seveda je potem tu še vzgoja. In se dogodi, da imamo zelo nasilne ljudi v vseh družbah. Vzemimo za primer “visoko civilizirane” nemce in Frankolovo (da odnosa do Judov sploh ne omenjam). Pa italijane, gotovo eno bolj civiliziranih družb in otok Rab. In podobne “cvetke” naše “superiorne” civilizacije. In to najdemo po celi zemeljski obli, od Japonske (nezamisljivi zločini med WWII), ZDA, ja, in tudi muslimani niso izjema.
Da pa se tu pišejo romani, kako so ravno oni noslici in uzvor vsega zla – nekoč so sicer rekli, da papir vse prenese :-), a take “debele” laži vseeno nekako “ne zdržijo”.
Je pa res razlika – ZDA v trenutku pobijejo nekaj 100 “musličev” in to imenujejo “kolateralna škoda”, medtem ko nekaj “musličev” pobije nekaj 10 “civiliziranih” in se temu reče “terorizem”.
Le za konec – strah je menda votel, okoli pa ga nič ni. Je pa odlično polje za vzbijanje sovraštva do nečesa. Nekateri se bojijo psov, drugi ciganov, nekateri mulimanov, pa srbov …. No, mene so doslej okradli le čistokrvni slovenci. Pa naj se sedaj sam sebe (slovenec) bojim ???
ti, se lahko bojiš samo svoje nespameti