Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek no pa še ena resna teba……Je narobe, če moški

no pa še ena resna teba……Je narobe, če moški

…hmmm…ima prijateljice..recimo na netu, v službi ali kjerkoli,,,s katerimmi se razume, na koncu koncev celo deli z njimia posamezne intimne zadeve…da se razumemmo, samo verbalno v zvezi s sexom…..ali pa druge čisto običajne stvari, ki jih s svojo partnerico ne more…..saj veste, DOLGAŠ V ZAKONU…ehehheheheheheheh ali pa nerazumevanje potreb partnetja..kakor hočete…hihihih

Je to vzrok za ljubosumje????

aja…da namignem nekaj…..jaz tega ne bi toleriral, če bi to ona počela!TKO….nima šans………..mislim…alo…..pupa naj svojega dedca vpraš, če je kaj slučajno zanima, saj smo moški odprti,razumevajoči in sploh svetovljani……….in tudi ne razumem, kak ne bi znali odgovoriti na sva vprašanja svoje drage…ehehhehehe

čauči moje zapeljive mladostnice….

leta letijo - iščem stevardeso.....

na to, s kom se osebno želim pogovarjati in komu bi slučajno zaupala svoje intimne skrivnosti, je izključno samo moja stvar.

Čeprav moram reči, da je takih sila malo……….
raje se pogovarjam “nasplošno” ali pa povem stvari, ki so že “vsem ” znane.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Kad ljubim glavu gubim, kad ljubim stvarno ljubim…
…jer tako hoće srce moje
ja ljubim…
jer ljubav krasi život naš…

..hvala ti srce što tako divno ljubit znaaaaaš

hhihi…stephanie….a veš, da si zanimiva,kljub tvojim letom..upsssssss

ni vse, kar je staro, za odpad……..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

tega men ni treba razlagat….sploh ni tisto, česar nimaš doma…hehehehe

tak da………samo pripravit te še moram, da boš ti tudi tak razmišljala…..

drugače pa imam nekaj zares žalostnega…a ti napišem samo za najine očke ali kar tukile javno?

če se ti zdi, da lahko berejo drugi, potem napiši tukaj, drugače pa na mail.
To, kako “resne” bodo tvoje besede, moraš sam pretehtati.

se pravi…tvoj meil ne deluje…..potem imam pa lahko izbiro….samo to bom napisal drugič…res ti bo seglo do srca………in ker nimaš časa denes, da bi me potolažila….se raje pogovrajava kaj bolj hecnega

a si v službi?

moj mail deluje.
Vsak dan dobim nekaj mailov, zadnjega pred kakšnimi 5 minutami.

a res…a od mene?

men je javilo, da ne obstajaš?

od tebe pa res še nikoli.

hmm..ne morem na mail.si…grrrrrrrrrrrrr

pa ravno ko sem te hotel mal osvajati..pa neč..saj ti bo še ratalu, da me bo premammila…hihihih

nisem vedela, da imam “mail.si”

a res……no zdaj veš…upssssssssss

sploh pa še marsikaj ne veš…kot vsi na tem svetu..

mar ni v tem, da še toliko s tvari ne vemo, neka neskončna lepota raziskovanja življenja*??????

res je res…samo mene pa to vedno bolj teži…ko te hočem spoznati..upsssssssss

povej, zakaj ženske izzivate moške….ker se zavedate kak smo ranljivi???grrrrrrrrrrr

izzivam pa res zelo rada

saj vem…take ste babnce…ko bi bilo pa treba eno resno avnaturo…polej pa……miška v luknjico…ehhehehe

ni lepo….a nikoli ne pomisliš, da tvoje izzivanje lahko nekoga nesrečnega naredi…….

kaj pa če mene zbegaš dokončno??a?????.

hm…avanturica?
.-))
a si mene že kdaj, zadoščalo bi 1x, “prebral” tako, da te je napisano napeljalo na misel, da si želim avanturico?

saj ne vem…tega nihče neve…če si želi in kaj si želi…dokler ne okusi…hihihihihi

pa pa stara….te bom pomladil…hihih

čist okej…… moški s tem vidi, da ni samo njegova doma “čudna”…..

seveda pa je lepo, da imamo tudi pupike take moške frende :)))

a pa bi ti mene hotla za frenda…tacega mal bolj……tvojega no…..

c

hm, po pravici povedano, do sedaj se nisi izkazal za resnega in zaupanja vrednega……….. brez zamere………… še imaš čas, da se poboljšaš…..

p

se bom popravil………da mi boš bolj zaupala…….hmmm……..kaj pa bi si želela za začetek?..upssssssssss

New Report

Close