Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NO PUPIKE ….JE TO MOGOČE..

NO PUPIKE ….JE TO MOGOČE..

………DA MOŠKI prevara svojo “slabšo polovico”, čeprav zatrjuje, da je ona edina……hehehheheheheh

Kaj mislite….hihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo, razo, tebe pa varanje te dni pošteno daje… 😉 :)))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

zakaj mene……….

hihihihiihi….a tebi pa ne bi pasalo …ops……………..

Hehe, razo, razo… Pa saj je že Sp povedal, da so to napačna vrata… Jaz teh vrat ne odpiram.. A-a… Sem vztrajno trmasta ;). In predvsem priiiiidna punčka 😉 :)))))))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hehehehhehe…to vsaka govori…hihihiihihihiih

a pridna da si…hehhehe….pomisli malo, kaj bi tvoja mamica rekla, če bi vedela za poredno hčerkico preko vikenda…heheheheh

čuj mala……a si kaj moja…

Seveda je mogoče … :)))))))))))) … besede so tako ali tako samo besede … ;)))) :))))

Razo … a si kej moj moj? :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No, saj ne ve… 😉 Pa tista porednost je bila v mejah legale in legitimnosti ;)… No, če hočeš ta pravo krščansko življenje: potem priznam: grešila sem 😉 :))))))))))))))))))))) Kaj hočeš – ne gre pomagat…

Ajde, zdaj pa res… Se moram še malo “zrihtat”… drži pesti! Poročam pa jutri, če bom kaj več vedela….

ne…ker me varaš!!!!!!!!!!!

Hm … zanimivo … Pa še res te varam …. :))))) Vidiš vidiš … niste samo moški takšni … ;))))))) :))))))))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hiihi…no zakaj ženske varate????

Ker nam je en moški premalo, Raziko moj moj … ;))) :)))))

Lp, Bgv

ja ti povej..si dec al ne

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close