Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija no spet jaz in identificirala sem virus….

no spet jaz in identificirala sem virus….

Nekaj več jih je in nekaj adwerov itd…

imam torej še, kar ni antivir popucal:
1. Troj/Dloader-cc
2. webhancer (data miner)
3. sysstartup.jopa (unknown)
4. -isto-
5. win.favoritstes.bridge (adware)
6. secur.html (trojan)
7. – isto-
8. CWS.Winproc32 (malware)
9.lefeats (adware)

No, poobedek bo popapcal pa Ad-Aware SE…. his favorite food 😉

lp, Lady L

Torej to so stvari, ki jih ni popucal niti spybot, niti adawere, niti AV. Nekaj stvari sem uspela zbrisat ročno, s tem da sem zagnala Hijackthis. Kar je bilo na listi očitno sumljivo (številka nekega serverja npr., nek folder, ki ga uporablja izključno nek virus itd…) sem popucala, ostalo pa sem dala na en forum, kjer se ukvarjajo izključno z temi anoying programi. Najbolj me jezi tisti trojan/Dloader-cc, ker ga po vsem googlu predvsem opisujejo, zraven pa nudijo N plačjivih programov za odtsranitev. Zdaj čakam na rezultate, pa da zbrišem še ostalo.

Ah ja, še to. Avjev ne morem inštalirat zaradi tega trojanca.

Računalo štartaj v varnem načinu in poglej če ti slučajno teče kateri od teh procesov :
dktime.exe
dk32.exe
dk.exe
sexxx.exe
toolbar.exe,
mstasks1.exe

Če jih najdeš, potem končaj proces, nato pa datoteke poišči še na disku.
dk32.exe, dk.exe, dktime.exe in sexxx.exe se nahajajo v system32 mapi, toolbar.exe in mstasks1.exe pa v windows mapi.

Poglej še v datoteko HOSTS (system32\drivers\etc) in poglej če nimaš notri napisano 127.0.0.3. Če je popravi v 127.0.0.1 localhost.

Lahko pa poskusiš tudi s tem orodjem , čeprav mislim, da dotičnega vseeno ne zna odstranit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close