Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem no tko… sručkoti….

no tko… sručkoti….

pa sem zožala izbiro:
C3 1,4 z vsemi stvarmi ki pašejo zraven plus avtomatska klima in popust = cca 2.600,000,00 sit in
Clio (neka nova omejena varianta ..) : 1,2 16 v 5 vrat z vsemi stvarmi in avt.klimo in popusti= cca 2.400,000,00 sit.

Kaj bi vi stručkoti izbrali?

Lp
Mami z dojenčkom

Od teh dveh bi izbral Toyoto Yarisa:) !

Pa ne vem kaj vam je? Je morda Meta spraševala o Yarisu ali pa o Micri, ne spraševala je o Cliotu in C3. Zato ji na to vprašanje tudi odgovarjajte. V SLO se proda mnogo več Cliotov in C3 kot japosnkih avtomobilov, ker sta “slabša” in jih je mnogo več prodanih, se jih tudi več najde, ki se občasno pokvarijo. Predvsem pa, danes lahko pri vsakem avtomobilu priletiš na “mino”, tako da jaz ne bi govoril, ta je najboljši ta pa ne, ampak, če imaš možnost,

kupi avto, ki ti je najbolj všeč, takemu boš tudi odpustila kakšno napako, če se bo pokazala. Tako ali tako pa imajo sedaj vsi najmanj 2 leti garancije, v tem času pa se tudi pokaže, če je kakšna napaka.

Želim ti dobro izbito in mnogo srečnih km.

Samo še eno informacijo, Clio bodo zamnjali drugo leto, C3 je na trgu manj časa.

Lep pozdrav

Clio je krajši, ožji, ma manjši kuferam, pa “vsak drugi” ga že ma. Ma manj navora kot C3 kar pomeni mogoče malenkost več šaltanja po mestu, čeprav večjo končno in po podatkih sodeč boljše pospeške. Clio je nižji in ma malenkost večjo medosno razdaljo, kar pomeni da je verjetno malo bolj stabilen. Pa tudi porabo ma malenkost manjšo, pač na račun manjše prostornine. Renault ma svinsko drage servise, kako je s tem pri Citroenu ne vem ampak glede na to da je francoz…prvo kar moreš nardit preden bos KARKOLI kupla je to, da se spraviš na testno vožnjo. Avto ni igračka ki jo zagledaš v izložbi in si jo zaželiš. V tem avtu se boš vozla če bo vse po sreči par let, zato kupi takega v katerem se boš med vožnjo počutla najboljše. Če trgovec ne bo dal avta na testno vožnjo se obrni in idi drugam.

C3

Tudi jaz sem mami z dojenčkom,

vzemi si avto, ki je večji in bolj funkcionalen, ker boš rabila prostora za veliko prtljage, če voziš dojenčka

Če sem prav informirana, se da pri C3 zadnjo klop drsat naprej,kar ti poveča prtljažni prostor. Če boš npr. vozila voziček in še kak nakup iz trgovine, zna biti ta prtljažni prostor zlata vreden.

Odloči se pa sama.

Vsekakor C3. Čeprav je francoz… No ja, kateri ti je bolj všeč, za tistega se pa odloči.

In še en predlog: nikar ne kupuj avtomobila brez vozička. Prehitro zmanjka prostora zanj, vem iz lastnih izkušenj.

Francozi so vam pa res trn v peti vidim…

New Report

Close