Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek no vas vas ZRELE PUPE imam ponudbo…

no vas vas ZRELE PUPE imam ponudbo…

hmmm…mislim, da vam lahko odstopim zelo ugodno ponudbo, glede na to, da ste že vse izkušene in bi rade poskusila tudi malo svežine v svojem odnosu…..

če vas zanima in vam artikel ustreza, me pokličite in vam bom uredil popust..ne samo na količino…je vseeno, saj ste moje frendice in te ne smem pustiti na cedilu, če le lahko pomagam:

ponudbo sem res dobil, zelo ustrezno…samo oglejte si če vam odgovarja,saj vam že naslov pove za kaj se gre….strokovno se reče: Naprava za intimno nego…..

pa lep dan in naj vas ne bo sram…

leta letijo - iščem stevardeso.....

no upam, da vam je v zadovoljstvo…..ako ga dobite, pa malo uporabite domišljijo…..dobite ga lahko v vseh barvah,dimnzijah in vseh ostalih kvalitetah…….

lep dan, in s pridom in občutkom ga uporabljajte……

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pa kaj za en fak si dal gor!
Sem mislil,da mi je PC crknu!
Sp

sory….nisem si mislil, da ti tudi to rabiš???????!!!!!!!!!!!!!!!!1

ma sto ljudi sto čudi…………

mislim, za uporabo saj veš ON-OFF boš moral kako pupi vprašat……hihiihihiihiihihiihihiih….

si pa dovzeten za novotarije,vidim….sedaj boš videl, kak boš zanimiv postal za tele naše “raziskovalke”…..če boš rabil pomoč, me kar pokliči…..pridem,pošpricam in grem= je slogan naših vrlih gasilcev….

pa lep dan še naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej … Razo … ti bom glavo šraufala boš vidu … se tako z nami deklicami hecat … Jst sem se pa že veselila novega vibriča … grrrrrrrrrrrrrrrrrr …

samo … si mi prav fejst mojo cimro prestrašu … da veš … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ma super si…sem kar poletela iz stola…tako se smejim…ja fajn vibrira ja…vibracija je taprava in sedaj še sliko prosim…bi imela nekaj takega bi…no saj ga menda dobim…prav kmalu…čez par dni…se smejim…;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close