No , vsega je enkrat konc …
… pa tako tudi Nikitkinega dopusta !
Zdej , da vidim , kako so me tu pogrešali , pa kdo vse bo priletel me mal polupčkat 🙂
Aja , pa moj gsm spet dela – če je slučajno kdo poskusil kaj poklicat , že itak ve , da je bilo ŠTND ( kar u stvari ni pravzaprav nič novega , a ne , he , he ..) AMPAK tokrat je bilo pa tako , da je boga , stara , pozabljiva Nikitka pustila polnilec za baterijo na firmi in šla na dopust … potem pa … ŠTND , ne 🙂
Nikitka je mimogrede tudi opazila , da se je štab preselil na … ah , to življenje … pa še res je !
Ljuba NIkita, dobroooooodddddoooooošlllllaaaaaa,
wiiiiiiiiilllllllllllllkoooooooooommmmmmmeeeeeennnnnn,
beeeeeeeennnnnnnnveeeeeennnnnuuuuuuttttttiiiii,
llllllllluuuuuuuuuuuppppppppččččččččkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
cmmoooooooooooooočččččččččččkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeee,
kkkkkkkknnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeelllllllllčččččččččččkkkkkkkkkkeeeeee,
naaaaaaaaaageeeeeeljnnoooooovee žbbbbbbiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeee,
kkkkkkkkoooooooooooonnnnnnnnjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnnnnnnnnnn
ssssssvvoooooooojjeeeeeeeee ssssssrrrrrrcccccccceeeeeeeeeeeeee,
samo da si tu, jebemti!
Smo skušali ohraniti ta forum, trije smo se platajzali tu gori, pa ni in ni šlo, ta ubogi zajček je dušo spustu, Jani se je skoraj pretrgal od muk pri pariranju, Brusssskoooooo, bemtiš mu sveca je tko malo vasoval, čisto po
njegovo, en dan ga nisi uhiteval niti brati, tako je hitel, pol pa mrk za cel
teden, ježek, no ja, ta naš ljubi ježek je odprl stare rane in si jih je moral
celiti tam, kjer naj bi bili ranocelniki, padarji in celo zdravniki. In kaj nam je, tistim, ki nismo šli nikamor, kot čepeli doma preostalo drugega, kot povasovati po forumih, kjer se je dalo kaj poklepetati, kaj le, te vprašam? Ja hvala bogu, da se gmajna počasi spet polni, kajti bilo je – nevzdržno!
Nikita, še enkrat: prijetno si me presenetila danes, lepo, prisrčno, in – vesela sem, da si spet tukaj!
Kje sem bila? Relacija: kmečka izba – kuhinja –
I. nadstropje, II. nadstropje in počasi spet
navzdol – vrt – okolica hiše – trgovina – kmečka
izba – kuhinja – I. nadstropje ……………………..
Kaj sem počela: tisto, kot vse osamljene in ljubzeni
željne in lačne ženske: čistila in brisala prah! Baje je
dokazano, da to počnejo le nepotešene ženske ??!!
Kako sem se počutila: kot nepotešena in ljubezni lačna
ženska. Osamljena – brez vas! Žalostna – ker se nisem
imela praktično komu potožiti. Kar nas je bilo tu gori,
jih nisem mogla moriti s svojo srčno bolečino, ker bi mi še
tile ušli!
Kam bi rada šla: kamorkoli, kamorkoli, kamorkoli, kdaj pa
kdaj sem jo mahnila v gmajno, da sem se pogovarjala
z živalmi, ker se z drugim nisem mogla. Včasih mi je še
vaški pijanček prišel prav, da sem se spomila, da ima glas
in da znam govoriti!
Kaj bi rada počela: rada bi spet norela z vami tu gori in se
prepustila srcu, želji, volji, norostim, norčijam, umotovorstvom….
In kaj še: ja vmes sem pa skalala gor na net, in če je bila
tukaj tema, sem šla tja in obratno. Skratka, tako sem preživela
zasluženih 14 dni rednega letnega dopusta !!!!!!??????
Zavidljivo, kajne? Vsa čas tin slava Janiju in zajčku, pa tudi
ježku in ostalim, ki so se kdaj pa kdaj spomnili, da je nekje še
ena neumna gospodinja, ki ni šla na morjjjjjjeeeeeeee!!!! Da je
nekje ena marija? Ej, folks, bog polončkaj!
Ma , klinc , ko j…. morje !
Porabiš kup dnarja za maže , da ti ne opeče ritke , pol porabiš kup vode in žajfe , da te maže spraviš dol , ker če ne , kdo bi te pa tako mastno sploh lahko zagrabil :))))
Da ne govorim o tem , da se moraš stalno ovohavat in prat , da ne prismrdiš po vsem tistem potu in vročini in odpadkih iz morja , aja, pa trebuh je treba stalno vlečt noter … ah , kaj bi … je gorski zrak čist neki druzga , a ne ?!
Dobro , je pa res , da relacija kuhinja – zgornji štuk s krpo v roki ni glih neka silna rozonoda !
Čaki , a nisi nič hodila po obiskih ?
A boš kaj ?
Nikitka je pa letos zmrzovala v hribih
Znalo bi se zgoditi, če se bo kmalu zgodilo, če ne bo
pa že problem, ker meseca septembra začnem še
zadnji vzpon, še polovico predavanj za en izpit in
nato izpit, pa november in december še en izpit in
potem garanje na diplomski! Za takrat pa res nisem
prepričana v svoje sposobnosti in možnosti vandranja!
… vse talepo , prijateljstvo , pa veselje nad življenjem ….
Ja , ježek , tebe sem pa res vesela !
A se spomniš , lani , približno ob tem času sva si začela pisat ?
He , he , bi bilo mogoče smiselno in lepo in , joj , sladko , ko bi se tudi kaj videla , ne 😉
Nikitki je ježek zelo pri srcu in pogosto v mislih
Nikita,pozdravljena.Vesel sem da si nazaj.Si se imela lepo?Dolžan sem ti odgovor na vprašanje,kaj delam.Vodim eno malo uspešno podjetje.Veliko potujem,preveč.Iz tega razloga izgubljam niti v rokah na osebnem področju.Dobiš na eni,izgubiš na drugi strani.Verjetno ne morem imeti sreče na obeh straneh :-)).Velik mernik sreče tebi!
Dobro jutro, dober dan, ježek ni zaspan, je pa zmatran!
Nikitka, res je tako.. Takrat smo bili se pod lastnimi imeni, hehe.., zdaj smo pa ze dolgo ilegalci.. Zdi se mi tako nedavno, skoraj kot vceraj. Le kako hitro samo mine leto, leto prelepega zivljenja…. Ja, krasno je imeti taksne prijatelje … , povsem drugace sije sonce, res!…
Kot vidis, smo se nekako prebili skozi dopustnisko razpuscenost in ostali tu na Tjavendanu… Morda, smo imeli bolj postne dneve, se je pa vsekozi nekaj dogajalo.. Najbolj marljivi sta bili Marici in zajcek, skoraj da nista nikoli manjkali tu gor…. Le kje je moj zajcek danes?
Izgleda pa, da si ti na dopustu malo pozabila na svoje sefovske dolznosti.. Bos se kar morala navadit nazaj.. Ni lahko biti sef! Sam Arharja in se kaksnega drugega sefa poglej! Hmmmm, le kaj si mislila s tistim: ” Nikitka je mimogrede tudi opazila , da se je štab preselil na … ah , to življenje … pa še res je !”
Ježek , ti imaš v mojem srcu prav poseben prostor in tega nič ne skrivam !
Ma , šefovske dolžnosti je na dopustu treba odložit – vprašaj levčka ! Sem pa zato doma več terorja uganjala , ma kaže , da mi šefovanje ne gre glih od rok , ne vem pa , zakaj me ne jemljejo resno ! Mačka mi je zrasla čez glavo , pes me samo izkorišča ( za čistilko njegovih tepihov in vir čokoladnih posladkov) punce stalno nekaj težijo , enkrat za žepnino , enkrat za taksi usluge , pa spet za spovednico pri ljubezenskih križih , pa mojo garderobno omaro napadajo , da o kozmetiki niti ne govorim !
Gospodar ima tud stalno neke potrebe in pritožbe …. jaz pa resno razmišljam , da bi dala odpoved na VSE odgovornosti , evo.
…. ma , Nikitka tuhta , če bi si omislila kakega ljubimca , ki bi jo mal razvajal ;)))
… tud uspeh v poslu in zasebno !
Tako pravijo !
Ma … moj gospodar ima tud firmico , pa zaenkrat ( no , po enem letu) še ni glih kakega uspeha , zato je doma velikokrat tečen , jaz se ne pustim – pa je borba tu !
Dobro , saj v stvari ni glih slabo , samo veš , vsi stremimo za tem , da bi se imeli popolno. In vidimo samo tiste , ki jim gre bolje. Tako , da me je kar sram , če se pritožujem , ker po premisleku lahko rečem , da mi je življenje kljub nekaterim prizkušnjam kar prijazno !
Nikitka res upa , da bo imela možnost levčka kmalu zares spoznat , ker ji je vedno bolj simpatičen 😉
Nikita,ne poznam te.Vendar mislim da si super ženska.Nisi zastonj najbližje zajčku,kolikor sem razbral iz starih postov.Tebi želim vse najlepše v življenju,ker znaš mislit z svojo glavo in si ne dovoliš upravljanja z tvojim življenjem.Ker življenje je tvoje.Jaz kot tvoj prijatelj smem v njem le podpirat tvoje odločitve. 🙂
… tudi spoznavat nove ljudi in sklepat z njimi nepozabna prijateljstva , torej ….. no , tole je vabilo na spoznavanje , tu ali preko maila ;)))
Mislim , da si tudi ti en zelo v redu dečko , da si zaslužiš uspeh tudi na tistem področju , na katerem , praviš , ti trenutno ne gre najbolje , ma , meni nekaj pravi , da kdor se trudi in čaka – doseže svoj cilj ;))
Ja , Bog nam je dal glavo in možgane za razmišljanje. Dal nam je tudi svobodno voljo.
Tega se vedno držim . Ljudi imam lahko rada , lahko se jim prilagajam in sklepam z njimi kompromise , včasih celo žrtvujem za koga svoje interese , v glavnem pa ostajam gospodarica svoje volje in duše – jaz sem jaz , nikogaršnja lastnina ali senca. Kdor to lahko sprejme in razume , kdor me ima lahko tako rad – evo , tu je moja roka in srce ! Nikakor nisem samozavestna , zato tudi imam tako dolg jezik , da to svojo pomanjkljivost prikrijem , vendar se vseeno dovolj zavedam svoje človeške vrednosti , da se ravno dovolj spoštujem , da s tem nikogar ne prizadenem – vsaj zavestno ne , upam , v glavnem ( da ne bi glih lagala :)))
Ljudje pa , ki jih sprejmem za prijatelje , imajo vso pravico , da mojih odločitev ne podpirajo vedno , ampak mi povejo , ko se z njimi ne strinjajo. To pravico si do prijateljev jemljem tudi sama – to se mi zdi osnovni temelj prijateljstva – iskrenost do te mere , da človeka ne prizadeneš.
Torej – kar povej , ko ti kaj ne bo šlo dol :))) Samo zmerjat me nikar , to boli !
Nikitko res veseli , da lahko reče s kom tudi kakšno resno in levčka vedno bolj ceni
Nikita, madonca.. ma nisem n’č sfalil, k sem rekel včeri, da se vrača življenje tud na to stran…. neta. Res se in verjemi, da sem zelo vesel, da ti je dopust uspel v vseh pogledih, še bolj pa to, da si spet tukaj.
Jani je vesel, da mu Nikitka kdaj kakšno reč pove po resnici in, da jo lahko šteje za prijateljico. :))