Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek no zdaj ko smo zmagali……pa spet udri brigu na veselje..heheh

no zdaj ko smo zmagali……pa spet udri brigu na veselje..heheh

Tako kot vsak konec tedna , se tudi tokrat dobijo tri dobre prijateljice Štefka , Lojzka in Francka na kavici, kjer se malo pogovorijo o raznih, predvsem zakonskih težavah in seksu seveda.Tokrat prične Lojzka zanimivo temo…

” Vesta , zadnjič ko sva z Janezom seksala, sem mu ga vzela v usta in…. si moreta misliti, imel je čisto mrzla jajca ?!”

“Ja to ni nič čudnega..” pravi Francka “Tudi ko sem jaz zadnjič vzela Jožetovega v usta, je imel čisto mrzla jajca.”

Štefka ju samo gleda, nič ne reče in kmalu se razidejo. Naslednji teden, kot ponavadi , se spet dobijo na kavici.

“Kaj je s tabo Štefka” , se začudita Lojzka in Francka, “zakaj si vsa plava pod očmi?”

“Ah” pravi Štefka. “Zadnjič , ko sem prišla domov, sva šla z mojim Francljnom seksat, pa sem mu ga tudi jaz vzela u usta, pa ni imel mrzla jajca.”

“Ja no in kaj je bilo potem?” se začudita

“Ja potem sem pa vprašala Francljna? kako pa to , da imata Janez in Jože čisto mrzla jajca , ti pa tako topla?…”

v poduk!!!hihihihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

hej, a si bil zarad volitev teku slabe volje? ;)))))))))))))))))))))))

in drgač, a so topla? ooooooooooopsssssssssss

.-))))))))))))))))))))))))
hehehehe

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

čau Štefka! a si že doma? :))))))))))))))))))))

a so tople? noge mislim……………. ;)))))))))))))))

noge so tople..sem glih izpod tuša:-))))

jasjc pa že lep čas nisem imela na krožniku :-)))
še enga ne, kaj šele dveh:-))
Tko, da RAZ 10000 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pretirava !

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pa a ti rabiš kako tako uslugo?
Mislim….si jo želiš?
😉

boš tiho! delat pejd!
😉

zelo prav bi mi šrišla.
domača, zdrava jajca brez kemikalij bi mi strašno teknila !!!!

Te zgrabim za tvojo mega rit…..in jo ne spustim več!
;-)))))))))))))))

Ni problema!
Ima jaja…takvih i onakvih!
Sam želje povej..
😉

New Report

Close