no zdaj ko smo zmagali……pa spet udri brigu na veselje..heheh
Tako kot vsak konec tedna , se tudi tokrat dobijo tri dobre prijateljice Štefka , Lojzka in Francka na kavici, kjer se malo pogovorijo o raznih, predvsem zakonskih težavah in seksu seveda.Tokrat prične Lojzka zanimivo temo…
” Vesta , zadnjič ko sva z Janezom seksala, sem mu ga vzela v usta in…. si moreta misliti, imel je čisto mrzla jajca ?!”
“Ja to ni nič čudnega..” pravi Francka “Tudi ko sem jaz zadnjič vzela Jožetovega v usta, je imel čisto mrzla jajca.”
Štefka ju samo gleda, nič ne reče in kmalu se razidejo. Naslednji teden, kot ponavadi , se spet dobijo na kavici.
“Kaj je s tabo Štefka” , se začudita Lojzka in Francka, “zakaj si vsa plava pod očmi?”
“Ah” pravi Štefka. “Zadnjič , ko sem prišla domov, sva šla z mojim Francljnom seksat, pa sem mu ga tudi jaz vzela u usta, pa ni imel mrzla jajca.”
“Ja no in kaj je bilo potem?” se začudita
“Ja potem sem pa vprašala Francljna? kako pa to , da imata Janez in Jože čisto mrzla jajca , ti pa tako topla?…”
v poduk!!!hihihihihihi
noge so tople..sem glih izpod tuša:-))))
jasjc pa že lep čas nisem imela na krožniku :-)))
še enga ne, kaj šele dveh:-))
Tko, da RAZ 10000 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pretirava !