No zdej pa grem….
Srce da poludi..heheh naaaaa ***************************************************** pa še *******************************************************+pa še pa še pa šeeeeeeeeee pa šeeeee**********************************************
***********************še******************šee++++***************+hihihi malo nagajivo a iz srca!
Tunel…hmmmm oo dijo mijo…hrušica? aa? mislim recimo,da misliš ta tunel…
drgač pa čaki,sej tam ko se gre na hom je tud en tunel..mislim podvoz..hihi aa?
V tisto smer peračice pa tud ne pomislim ne!!
Greva obirat jagode….tiste tanejplastične!! Kapiš????
Muca jih je naročila,tri gajbice ker bo kuhala marmeljadiko!
Mislim,tiste za gajbico bodo obrali drugi…midva pa jo medtem lahko šibneva “obirat” po svoje..hihihihi aa???
Povsem soglasam s tabo glede sladkosti marmelade! Edino ne vem, ce si ze kdaj zares kuhal marmelado? Moje izkusnje so, da je potrebno kar naprej mesati in veliko poskusati… To pa ni ravno v skladu s tvojim motom: “nič delati je bolje, kot z mnogo truda nič doseči!”
Cist skromno mislim, da je pri muci potrebno veliko delati, ce zelis zares uspeh! Drugace bo obveljalo tvoje “nic doseči”.. Uf, zdi se mi, da mi je muca hudo podobna po razmislanju… Moli Boga, da ni!
Ježku se nekako zdi, da, ce bi se praljudje ravnali po tvojem nacelu, bi se danes ziveli v krosnjah dreves! Mislim, da je bilo potrebno veliko truda, da so se zravnali in nekaj malega dosegli!
Oja oja..orenk mešat..drgač ni nič…velik truda..pa objameš celo sama nebesa..
Oja ježek..pri tem razmišljanju sva pa glih enaka aha!!
Lubijaaaaa jezek zajčkov…hihihi*****+++++******