Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Noben naj mi ne ploza, da je ta virus podoben gripi ali drugim nalezljivim boleznim!!!

Noben naj mi ne ploza, da je ta virus podoben gripi ali drugim nalezljivim boleznim!!!

Ti ne boš zdrava, dokler ne boš zbolela.
Ampak kaj, ko boš prebolevala blago obliko. Ampak saj se lahko zlažeš, da je bilo ful grozno, da si se počutila, kot da ti pljuča zaliva voda in za nameček še respiratorja niso imeli, so ga dali enemu mlajšemu.
[/quote]

Ti se kar smej. Jaz sem samo ponovila, kar je povedal italijanski zdravnik. Saj se najbrž tudi on samo zajebava…

Virus ni nič ustavil, ampak je to naredila propaganda. Eni preprosto ne razumete, kaj vse se da s propagando ustvariti In za tem je namen. Bolj se nagibam k temu, kot da dejansko gre za nek nov virus, ki do sedaj ni naredil nič več škode, kot je imamo vsako leto, med bolniki mislim.
[/quote]
Pa ne, da to imbecilno pezde od markota se kar naprej bluzi. Daj, picka, razlozi ti Italijanom kaksno skodo jim dela ta silna “propaganda”. A se kdaj pogledas v spegu? No, daj se, da ti bo jasno kako prepoznati imbecila.

Pa ne, da to imbecilno pezde od markota se kar naprej bluzi. Daj, picka, razlozi ti Italijanom kaksno skodo jim dela ta silna “propaganda”. A se kdaj pogledas v spegu? No, daj se, da ti bo jasno kako prepoznati imbecila.
[/quote]

Bos pa moral malo lepse prosit, trolu kaj razlagat nima smisla.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close