Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nobene reakcije po cepljenju z Astra zeneco

Nobene reakcije po cepljenju z Astra zeneco

Kaj to pomeni? Ali cepivo ni prijelo in se ne bodo naredila protitelesa?

Kdaj si se cepila, včeraj?

Ja vceraj.

Ne ne pomeni tega. Ljudje se različno odzovemo, eni manj drugi bolj. Tako da brez skrbi da cepivo ne bi prijelo 🙂

Hvala za odgovor.

… prime al pa ne prime. Verjetno bolj ne, ampak če verjameš v to, si že napol zdrav.

Nekako ne morem verjeti, da so nas prepričali v učinkovitost tega zvarka proti neznanemu virusu. Saj nismo prišli nič kaj dlje od čarovniškega srednjega veka.

Pa veliko zdravja vam želim.

Tam ena.

Bena, čestitke, da si odgovorna do sebe in drugih v zaustavljanju pandemije. Ko le ne bi imeli ubrisanih anticepilcev in antimaskarjev, bi bili počasi že ven iz tega sranja.

:)))))))))))

Pozdravljena.
Cepljena pred 14 dnevi, ravno tako v petek. Reakcija je bila šele po 23 urah, pomeni šele v soboto pozno dopoldne. Kar pomeni, da te lahko še kaj doleti, morda te je že. Je pa zelo različno od človeka do človeka. Skupina tistih, ki smo bili cepljeni, smo imeli zelo različne reakcije. Eni samo malo boleča roka, eni pa vročina, vrtoglavica, glavobol…
Hočem reči, res zelo različni znaki in tudi časovno zelo različno.

:)))))))))))
[/quote]

Če avtorica postavi vprašanje, se pričakuje, da odgovoriš in poveš svoje izkušnje.
Ti pač moraš pametovat tam, kjer ne veš nič.
Pojdi na anticepilski rajon in pusti ljudi, ki drugače razmišljajo, pri miru.

O kakšnih protitelesih ti to?
To sploh ni cepivo, kako si sploh lahko tako GLUPA, da si greš to vbrizgat.
Do leta 2022 boš hudo bolna ali pa že mrtva od Astra zenece.

Bena, po tej teoriji, ki ti jo je ta napisal, bi pa verjetno srečno živela do 2245, če se ne bi cepila, al kaj?

Nobena pumpa tko ne pumpa, tko kot naša pumpa pumpa.

O kakšnih protitelesih ti to?
To sploh ni cepivo, kako si sploh lahko tako GLUPA, da si greš to vbrizgat.
Do leta 2022 boš hudo bolna ali pa že mrtva od Astra zenece.
[/quote]

Zagarantiram ti, da po cepljenju umreš v roku 100 let. Verjami, da bodo teoretiki zarot umrli prej.

Različne so reakcije. Po logiki bi bolj “prijelo” tisto, po katerem imaš reakcijo.
Poznam par ljudi, ki so se cepili. Z AZ dve osebi: ena je imela naslednji dan 38 vročine, rahel glavobol, druga dva dni vročino, zelo slabo počutje.
S Pfizerjem se je cepila precej starejša oseba in do danes še ni imela reakcije (približno 14 dni).

jaz sem se cepila 12 dni nazaj, ampak mi je tako žal, da vsaki dan jokam. Ne znam opisati, ampak tako slabo se počutim že od drugega dne naprej, sem tudi na bolniški, ker sploh ne morem biti po koncu. Vrti se mi vglavi, boli glava, imam ves čas vročino. mislim grozno no res.
Zakaj sem to naredila, zdaj pa berem še vse te vaše eni tko, drugi drugače.

jaz sem se cepila 12 dni nazaj, ampak mi je tako žal, da vsaki dan jokam. Ne znam opisati, ampak tako slabo se počutim že od drugega dne naprej, sem tudi na bolniški, ker sploh ne morem biti po koncu. Vrti se mi vglavi, boli glava, imam ves čas vročino. mislim grozno no res.
[/quote]

Zanima me, zakaj si se odločila za cepljenje? Si rizična skupina, dovolj stara?
Jaz se sedaj še ne bi cepila. Sem tudi malo rizična. Ne zaupam tem cepivom. Mogoče se motim.

Verjamem da je tako. Tudi pri meni je trajalo več dni pametno je vzet še kako tableto, spit čaj ali kaj podobnega, naslednji dan je blo že boljše. Ni pa to nič neobičajnega isto je z cepivi za gripo. Vse je odvisno od tega kakšen imaš imunski sistem in kot je že en napisal tukaj, ljudje smo različni. Cepivo ti pa garantirano bolj pomaga kot pa vse drugo. Ne pa poslušat ljudi ki o tem nimajo niti p od pojma, le pogumno naprej 🙂

Jaz sem se cepila, ker smo v sluzbi dobili moznost za prednostno cepljenje kot kriticna infrastruktura. Moram priznati, da sem priloznost z veseljem izkoristila. Z mozem se oba blizava 50. letu in sva ze med tistimi, ki lahko dobijo tezji potek bolezni. Ker ima dva mladoletna nepreskrbljena otroka, naju ze vseskozi skrbi, kaj bo z njima, ce oba istocasno hudo zboliva. Na pomoc bliznjih sorodnikov namrec ne morava racunati, ker so stari starsi rizicni in zivimo precej dalec vstran, zato bi bil ze problem z obiskovanjem sole. Zato jaz nisem imela nobene dileme se cepiti ali ne. Danes, to je drugi dan po cepljenju, sem cisto fit. Niti roka me vec ne boli, kjer sem bila cepljena. Vceraj me malo je in malo sem bila utrujena. To pa je tudi vse.

[/quote]si cepljena prvič?

😂😂😂😂😂

[/quote]

Da dol padeš,res,kakšen komentar::)))

Jao kakšna trola moraš biti ti, dobr da de desc prenaša, prava butara!

New Report

Close