Noč
Spala sem ko ubita. Eh, saj vedno spim ko ubita.
V sanje so se mi začeli mešati dotiki, ki niso imeli z njimi nič skupnega. V sanjah sem smučala, ti dotiki pa so bili vroči in mehki, čisto drugačni od ledenega vetra, ki mi je v sanjah bičal telo…. toplota me je najprej prijetno žgečkala po stegnih, nato preko bokov do trebuha. Pa še višje na joškice. Pa nazaj dol…. pa spet gor…. pa nazaj dol… Veter na smučišču ni bil več tako leden, ni me več tako zeblo…. postajalo je prav prijetno.
Dokler možgani le niso pokapirali, da to dvoje ne spada skupaj. Da je eno fikcija, drugo pa realnost….
Zdramila sem se. In ugotovila, da RES potujejo po meni tople moške roke. Bilo je temno. In tiho…. noben ptič ni vreščal, noben avto ni brnel…. bila je gluha noč…. in ti, ki si me vedno bolj oblastno božal po toplem in mačkasto zaspanem telesu…
Obrnila sem se k tebi. Poljubila sem te na ustnice. Objela sem tvoje toplo telo, ki se mi je za dotik hvaležno zahvalilo z zatrdlino v mednožju…. poškilim na uro…. tri…..
Najini telesi se prepleteta…. strast prežene zaspanost…
Vržeš me na hrbet in z usti potuješ preko trebuha, čez popek, kjer se malo ustaviš in popolnoma posliniš majhno vdolbinico…. do venerinega grička in še malo nižje….. prisesaš se na moj sladki gumbek in ne odnehaš, dokler se v tvojih ustih ne stresem v silnem krču prvega orgazma….
Potem se dvigneš name…. ležeš na moje tresoče telo in me poljubljaš in poljubljaš in poljubljaš….. po očeh, po licih, po laseh, po vratu…. dokler me slednjič ne primeš okoli riti in mi jo dvigneš k sebi…. razmakneš mi noge in se zasadiš med njiju v vročo notranjost….
Hja, ne manjka mi veliko do drugega orgazma….. takoj sva tam, ti in jaz, oba, skupaj. Čutim tvojo utripajočo žilo, čutim tvojo vročo spermo…. in slišim najino ječanje…..
Potem me pokriješ. Stisneš se k meni in mi nežno grizljaš vrat. Pogledam na uro. Štiri. Zaspiva.
Zjutraj si me zbudil z nežnim poljubom.
“Sedem je proč, jaz grem. Rad te imam.”