Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Noč brez lune…

Noč brez lune…

Ljubila bi se s tabo…..
Zdaj, med tistimi papirji, nežno kot jesenski vetrc bi se dotikala tvoje tople kože in ti kuštrala lase….. poljubljala bi tvoj vrat in se z dlanmi zarila pod tvojo majico. Ne bi me odgnal….. naslonil bi se na svoj naslonjač in zaprl oči….. glavo bi nagnil na stran in se predal moji ljubezni… predel bi pod mojimi dlanmi, ki bi gnetle tvoj hrbet….. in ječal bi pod mojimi ustnicami, ki bi se pasle na robu med tvojim trebuhom in kavbojkami….. Napet ko struna bi čakal na mojo naslednjo potezo.
Odpnem ti gumb na hlačah. In ti dvignem majico….. da se pokaže veliko tvoje gole kože, h kateri se lahko stisnem…. Božam te….. nenehno te božam….. po obrazu, po prsih, po hrbtu, po vratu….. Poljubim te…. na oči, na lica, na ušesne mečice, na vrat…. in na ustnice. Sprejmejo me, tople so in rahlo razprte, vlažne in sladke. Take, kot jih nosim v spominu. Prisesam se nanje…. strastno, vroče….. in najina jezika se srečata na pol poti. Med najinimi razprtimi ustnicami se stakneta konici jezikov, vlažni in drhteči….
In ta dotik me znori do konca….
Zgrabim tvoje hlače in jih potegnem proti gležnjem, tvojo majico dvignem v zrak in tvoje roke me prestrežejo. Nadaljujejo moje delo na tebi in se nato vržejo name. V trenutku spustijo vsi gumbi na srajčki, zaponka na nedrčku ne zdrži dveh sekund, naslednji trenutek čutim vakuum tvojih vročih ust na svoji bradavički. Jezik objame meseni čepek in se z njim igra, roke se tiščijo pod hlače in jih nestrpno trgajo stran od moje kože…. Strastno me prekriješ s poljubi….. potuješ na jug, divjaš po meni kot hurikan…. nič te več ne more ustaviti.
Mene tudi ne.
Zgrabiš me in si me posadiš v naročje. Čutim te. Le še tanka tkanina mojih tangic loči mokro špranjico od tvoje trdote. Umaknem trakec in se spustim nate. Zastokava kot dve ranjeni živali. Zgrabiš me okoli pasu in me pritisneš nase s tolikšno močjo, da me zaboli. Zakričim. Pa ne od bolečine, ampak od slasti. Čutim te globoko v sebi, kroženje tvojih bokov me popolnoma zapolnjuje…. drgneš se ob mojo sramno kost in mi mešaš pamet….. spet se prilepim na tvoja usta….. kako malo potrebujeva, da se nama utrga tisti krik…… obsedim v tvojem naročju, tesno na tebi….. in te poljubljam….. Ti me božaš. Nočeš, da te razjaham, preveč nama je lepo skupaj.
Ljubila bi se s tabo. Zdaj. Med tvojimi papirji, v tvoji pisarni….. v tej temni noči brez Lune, v tej noči, polni strasti in hrepenenja…..

mmmmmmmm, dobro jutro;))))

mmmmmmmmmmm, ljubil bi se zdajle, kar tu na kopici papirjev in to z Luno!!!
Packica, sam rajcaš!
Lep dan!

mmmm…še velik takih zvezdic naj žari okoli lune…

dobro jutro…

Ti maš pa zelo rada gumbe na hlačah, neda;))?!

JAZka, očitno jih ne mara, če jih odpenja in trga:-))

ne bi rekla;) v sili še hudič muhe žre al kako že gre un rek…;))

Bo držalo, ja!

:-))))

Postaja mi nerodno, ker samo berem, nič pa ne napišem…..

Mislim da že pošteno zardevaš!

Tako, kot ti

Se ti zdi? Mal preber moje poste izpred pol leta, pa še tri leta nazaj, boš imela en mesec za brat, pa če ne počneš nič drugega..

Ja dragi samo važen je čas, ki je pred teboj ne za teboj…pri meni je obratno zdaj prihajam v prava leta mogoče dobim tudi navdih za pisanje….

Oh draga, komaj čakam!

A pol si zdej začela orng? (zjutraj, popoldan, zvečer, ponoč….)Seksat mislim?

Sexam zjutraj, po kosilu in zvečer, vmes žal ni časa, od vikendih pa sploh ne hodim iz postelje razen pod tuš…..

Uff, super bi blo o tem kaj prebrat!

Sicer pa se sprašujem koliko lepega boš še doživela – čez koliko let že? 10? Blagor ti!

Ja res mi plagor 10 let več od tebe bom lahko sexala, ko tebi ne bo več stopil bo moja še vedno odprta…

haha, si sigurna? Jaz bom hotel še pri 80. in več!

Ampak jaz bom vedno 10. let pred tabo, itak pa moraš zdaj mišice krepiti, da bo do 80. sploh kaj od nje ostalo….itak pa sploh ni važno, sam da se mava vsak zase lepo…

Skupaj pa bi blo mnogo lepše, sploh ko ti tak hitro pride!

Ja samo mi mora vsaj 10 krat prit, da lahko sploh rečem, da je bil sex…

Ni problema, imam tudi prste, jezik…

Pravijo “živi bili pa videli”

Zakaj ne čutili?

New Report

Close