Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Noce nic z mano razen ce grem s fantom narazen

Noce nic z mano razen ce grem s fantom narazen

V zvezi sem ze 10 let, s fantom ziviva skupaj sest let, malo vec. Stara sva 29 in 35 (on).

Od srednje sole imam prijatelja, s katerim sva se takrat malo poljubljala, kaj vec od tega pa ne, druzila sva se ogromno in nek cas sem bila celo zaljubljena vanj, on vame ne, ampak sva sla cez to in sva ostala best frenda. Potem sem pa itak spoznala zdajsnjega fanta ampak vseeno ohranjala stik in druzenje z njim.
Pozna ga tudi moj fant.

Med epidemijo je prijatelj izgubil sluzbo in sva se zblizala, se pogovarjala, ker je nekoga rabil, in stara custva do njega so se vrnila. On tudi pravi da me ima rad, ampak ker sem jaz v zvezi, noce nit imet z mano vec kot samo prijateljstvo.
Mene pa razganja, vsakic ko ga vidim ga objamem za veliko dalj kot bi bilo normalno za kolege, zelim si ga poljubit in zadnjic mi je ze skoraj uspelo, ampak ni prislo do francoskega poljuba, samo daljsi poljub na ustnice.
Povem mu da sem se zaljubila vanj, on mi nazaj rece da me ima rad in da ce bi bile stvari drugacne, bi lahko kaj bilo med nama. On je samski, ce nisem se napisala tega.

Ne morem pustit fanta kar tako, star je 35 in skupaj placujeva najemnino, imava ze prevec skupnih kolegov in vsega, za vse bi bil sok, ce greva narazen, pa seveda ga imam rada ampak zelim si pa prijatelja v katerega sem zaljubljena.

Kaj bi vi naredili na mojem mestu?

Bolana si u glavi

Vrži se za 2-3minute v ledeno vodo in globoko dihaj, vmes razmišljaj kaj je najbolje, da narediš. Sem prepričana, da bodo misli bistre in jasne in boš točno vedela, brez nadaljnih dvomov. 🙂

Poročaj kako se je izšlo 😉

da te ta prijatelj vrti okoli prsta. Mogoce ima kaksno osebnostno motnjo, ker po eni strani zeli nekaj imeti s teboj, ampak samo v primeru da pustis fanta, po drugi strani se pa igra s tvojimi custvi. Verjetno bi se umaknil, ce bi ti fanta pustila, ker mu ne bi bila vec zanimiva. Tako je to.🤷‍♂️

Veš kje so tvoje misli in tam je tvoja pot…

Kaj bi jaz naredila na tvojem mestu? Predvsem bi ODRASLA in se pri 29-ih nehala obnašat, ko da jih imam 15!!

Glede na to, da on ni nikoli nič mislil s tabo in sta ostala frenda, te je friendzonal. Ja, včasih se lahko en premisli in tudi dva prej samo prijatelja, pristaneta skupaj. Ampak se mi zdi da tu ni tako.
Zaljubljen vate gotovo ni. Če bi bil, se ne bi izgovarjal v smislu, da če bi bila oba samska bi mogoče med vama lahko nekaj bilo. Zanj si še vedno samo frendica. Če ti je dovolil poljub, ti ga je kvečjemu zato, ker mu godi, da ga občuduješ. Pa mogoče še malo vpliva situacija, ker je zgubil službo. Če bi resno kaj želel s teboj, bi do zdaj že vedela od njega. On bo vedno tvoj frend, če bi kaj bilo bi pa verjetno tudi prijateljstvo šlo po gobe na dolgi rok. Imeti rad ne pomeni ljubiti. Radi imamo tudi svoje starše, otroke in prijatelje.
Mogoče je to bolj vprašanje glede tvojega odnosa s fantom. Ga imaš samo rada, ti je z njim lepo, bi imela družino?
Tako kot je en predlagal, ne samo da se vrži v mrzlo vodo. En cel dan samo pospravljaj, zvečer pa pojdi tečt ali pa nekaj telovadi. Lahko tudi tri dni zapored in se ne vidi s tem prijateljem. To vse bistri misli.
Pa če slučajno čutiš kake metuljčke, v takih primerih ponavadi najavljajo samo sranje.

Zlaži se da si pustila fanta ampak da bosta se kot cimra zivela skupaj dokler si ne najdeta vsak svojega stanovanja.

Pa bos videla kaj bo.

So že drugi lepo razložili, dodajam le eno mnenje več. Pri 29. je dobro uporabljat glavo in ne le mednožja, od koder proti trebuhu frfotajo metuljčki. Ne rečem, če bi vama s partnerjem šlo kaj zelo narobe in če bi bil tvoj idol močno zaljubljen vate, bi bilo vredno kaj spremeniti. Bodi vesela, da je tvoj prijatelj zrel, pošten in ima stvari pošlihtane. Ostanite le prijatelja. In zamoti se s fizično aktivnostjo, kar zbistri glavo in da nov pogled na stvari.

On ima prav, ti nimaš.

Ta tvoj prjatu se mal igra s tabo. Ti bi za njega pustila fanta in bila z njim. A veš laj bi ta prjatu naredu ko bi bila frej. Malo bi te izkoristu in to je to. Ti pa naivna kakor si delej kar ti paše.

Pustiš oba in vzljubiš sebe. Z moškimi imet opravka…. same drame

Z moškimi imet opravka samo za tiste reči, ki jih res ne moreš sama opravit in si jih želiš – nobene drame 😉
Ampak to zmorejo samo samostojne ženske.

Z moškimi imet opravka samo za tiste reči, ki jih res ne moreš sama opravit in si jih želiš – nobene drame 😉
Ampak to zmorejo samo samostojne ženske.
[/quote]

Za kaj točno bi potrebovala ženska moškega, česa ne zmore sama opravit? Resno sprašujem. Me zanimajo vaši odgovori..

Kamila1 = cipa.

Ubogi tvoj sedanji partner. Ko bi vedel ,kako ima doma.

Za kaj točno bi potrebovala ženska moškega, česa ne zmore sama opravit? Resno sprašujem. Me zanimajo vaši odgovori..
[/quote]
Stoje scati v kahlo.


Stoje scati v kahlo.
[/quote]

Napišem “resno” me zanimajo odgovori in dobim tole…🤣kako potem izgledajo neresni?😅🤔

po eni strani si ne želi tega, ker sem sama v podobni situaciji, kjer je ta drugi že imel z mano nekaj, sva se poljubila, on ve da sem v razmerju in trenutno gledam na oba… in se moram odločit kmalu. nekdo bo razočaran v vsakem primeru

Saj ima prav. Če si v zvezi si v zvezi. Jaz tudi ne bi imel nič z eno, ki je v zvezi.

Potem pa bo prišel tretji, pa četrti in se ne boš mogla odločiti koliko tičev bi rada imela.
Pa kdo je oče otroka, ko boš enkrat zanosila, ker si jim tolikim dala.

Avtorka,pojdi pod hladen tuš in se ti bo lula ohladila. Očitno te tvoj sedanji ne dovolj obdeluje, da bi rada da te en drugi obdeluje.

Smešno mi je,ko sem prebrala tvoj komentar,da si užaljena,ker ta tvoj kolega noče nič steboj,
ker si v zvezi. Torej bi rada sedela na dveh lulekih. Imela bi partnerja in ljubimca istočasno.

Si res ta prava, saj veš kaj.

Zelo na kratko:
– tvoj prijatelj ne bo nikoli tvoj fant, ker je dovolj zrel, da ve, da ce si pripravljena prevarat zdejsnjega fanta (s katerim nimata nobenih tezav), bos enkrat tudi njega
– prijatelj te ne ljubi – kot ti je rekel – ima te rad, kar pa ni dovolj za zvezo. Ne zeli te prizadeti, zato ti tudi pove na ta nacin.
– izsilila si poljub????

Nasvet: izogibaj se prijatelja, ker si ga pricela obremenjevati, in pusti fanta, ker ga ne ljubis in je to zate izguba dragocenega casa.

Vprasanje: le kako se lahko vlezes poleg nekoga in si intimna, vedic, da si zaljubljena v drugega?

Zanimivost: ostala bos v idnosu z nekom, ker vaju ze vsi poznajo kot par?

Predvsem bi ti svetovala – da odrasti. Oziroma – glede na tvojo pamet – raje se drzi zdajsnjega fanta, ker je vprasanje, ce bos imela sreco in dobila drugega – kateremu bi bila tvoja pamet vsec.

Brez zamere – Srecno in javi 🙂

Zaljubljenost ni ljubezen. Je trik narave, zato da bi prišlo do potomstva. Ko se zaljubljenost razkadi, se šele pokaže, če sta dva sploh za skupaj. Junakinja tokratne zgodbe se je zaljubila in je v stanju, ko je njena moč razumne presoje zmanjšana. Ali bi bila zveza z drugim fantom tudi uspešna? To je nemogoče napovedati. Morda bi po preteku faze zaljubljenosti ugotovila, da z njim pravzaprav nima prav dosti skupnega. Ravno tako pa je možno, da bi se nekako tudi obneslo. Glede na napisano, da je z trenutnim partnerjem že dolgo in imata mnogo skupnega, je velika možnost, da bi ji bilo po zamenjavi čez čas hudo žal.

Kaj bi jaz naredila na tvojem mestu? Predvsem bi ODRASLA in se pri 29-ih nehala obnašat, ko da jih imam 15!!
[/quote]

Točno to, ko sem brala, sem si rekla, to je ena, ki ima 13 let, ne pa 29?! Ali je pa provokacija.

Daj nehaj no ne mores ga pustit ker skupaj placujeta nejmnino in imata skupne frende. Pa kaj si ti omejena?
Ce ga nimas rada ga pusti in naj zivi naprej in najde nekoga ki ga bo imel rad ne pa kot tuli ker ti je dolgcas te privlaci prijatelj, ki je ocitno pameten in noce nic s tabo. Upam da te karma useka ker si navadna drolja

New Report

Close