Najdi forum

Noce shranit nastavitev

imam VELIKIIIIIIIII problem! in sicer, ko si nastimam v start>control panel>display pod jezickom Appearance vse fonte na Arial CE je vse OK, ko pa rebootam sistem pa nastavitve spet skocijo na staro stanje (tista pisava nima sumnkov). aja imam win98 SE! v mogoce kaj bi bilo narobe???

lp, bmb

Arial CE ni sistemska pisava, kako da jo sploh še uporabljaš. Sedaj večina slovenske znake vidi še v osnovnih pisavah Arial, TimesNewRoman.

Morda imaš narobe nastavljeno tipkovnico ali državo? Preveri v nadzorni plošči.
Pisava Arial ni najbolj primerna za zaslonske menije, izberi enega od sistemskih pisav MS. Če ne bo uspelo, se spet oglasi tule.

ja tako je! moras imet nastavljeno slovensko tipkovnico in drzavo! potem bodo sumniki

nastavis pa v nadzorni plosci “tipkovnica” in pa za drzavo v “Podrocne nastavitve”

Ti pa dam en nasvet!!!!
V windowsu vsaj na Desktop-u ne uporabljaj šumnikov!!! znajo biti hudi problemi in tezko resljivi !
Pa se to, ce bo imela datoteka sumnik se lahko zgodi da to datoteko ne bos moral prenesti v drug racunalnik ki ima drugacen jezik windows!

vse imam nastaljeno na slovensko! samo problem je, da preden sem formatiral disk, sem na cd zapeku dolocene datoteke s sumniki, ki pa jih zdaj ne morem odpreti! mogoce sem pozabil omeniti, da imam anglesko verzijo 98 SE!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close