Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Noče več pokonci.

Noče več pokonci.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 26.03.2022 ob 22:15

Uuuuu, a je že čas? Pa res, je že taka ura in na vrsti je ena in ista milijonkrat prežvečena tema, ki jo vleče ena in ista oseba, tema iz leta 2021 in se bo vrtela ponoči.

Prežvečena tema, ki je vsakič aktualna-očitno!

Spel se kdaj pa kdaj z interneta dol, spust kakšno temu mimo pa ti ne bo vse prežvečeno. Dosadnjakovička…

Če ti ga žveči, ti vstane?

Stalna Dežurna, 28.03.2022 ob 21:05

Prežvečena tema, ki je vsakič aktualna-očitno!

Spel se kdaj pa kdaj z interneta dol, spust kakšno temu mimo pa ti ne bo vse prežvečeno. Dosadnjakovička…

Očitno je samo tebi aktualna ta tema 😃 z enimi stvarmi se moraš pač sprijaznit da nikoli ne more bit samo po tvoje. Pa naj bom dežurna ali ne 🙂 samo ti odpiraš te teme, to zdaj vsi vidijo. Samo tebe mučijo te zadeve, za kakšno dobro konstruktivno razgledano  debato pa nisi ravno brihtna 😃

Anonimnež, 28.03.2022 ob 21:22

Očitno je samo tebi aktualna ta tema 😃 z enimi stvarmi se moraš pač sprijaznit da nikoli ne more bit samo po tvoje. Pa naj bom dežurna ali ne 🙂 samo ti odpiraš te teme, to zdaj vsi vidijo. Samo tebe mučijo te zadeve, za kakšno dobro konstruktivno razgledano  debato pa nisi ravno brihtna 😃

O bljak. Vzem tableto, psihič babji. Če misliš, da se bom še naprej ukvarjala s tabo, nope, to je to. Pa pa na ignore.

Stalna Dežurna, 28.03.2022 ob 21:55

O bljak. Vzem tableto, psihič babji. Če misliš, da se bom še naprej ukvarjala s tabo, nope, to je to. Pa pa na ignore.

Ti samo sanjaj penise in dildote, pa bo, ne rabiš se sploh z mano ukvarjat 😃😃 tvoj nivo in domet kažeta samo na to, da ubogi tisti, ki te mora mrcvarit, samo zato da se sprazni. To je šele bljak. Lp

Nujno je, da ga usposobite za brezhibno delovanje kot v najstniškem obdobju. Sam ga imam v hlačah usmerjenega vedno navzgor. Večino časa je nabreknjen. Nobene nimam ker se bojim, da je prevelik in bi vsaka pobegnila.

ne gre, 07.03.2021 ob 12:07

Zdaj pa resno vprašanje z resnimi odgovori, če lahko. Star sem nekaj čez štirideset in zadnji mesec opažam, da mi sploh ne vstane. Žena mi pravi, da nimam več zanimanja zanjo. Se včasih trudiva, ga spravi pokonci, pa po minuti uplahne. Zdravnici me je sram povedat za problem, čeprav mi žena pravi naj se odpravim k njej, da tako ne more biti. Ima mogoče, kateri takšne probleme in kako ste jih rešili.

Babnco kmeni pošljo🤣

Evo dežurna tema za potrebnice 😃😃

New Report

Close