Nočem pošiljke, ki sem jo naročila
No tako. pred dnevi sem naročila manjšo stvar preko interneta. Že predtem sem večkrat naredila enako. Vedno so poslali na mojo matično pošto, šla sem na pošto dvignit in plačat . vse ok.
Zdaj pa mi naenkrat pošiljajo paket po hitri pošti. in me obveščajo po sms.u, kdaj bodo dostavili domov.
Ker sem 3 dni odsotna, jih kličem že celo jutro, pa jih ne morem nikakor dobit, skoz neke avtomatske tajnice, skratka ne moreš jih priklicat, da bi jim povedal, da mi naj pripeljejo paket na drug naslov.
Gre za slovensko firmo.
Tako sem jezna, da zdaj tega paketa najrajši sploh ne bi več prevzela.
Kaj sledi, če se bna njihovo obvestilo o paketu ne odzovem in paketa enostavno ne prevzamem.
Res so mi dvignili živec..
prav gotovo greza DPD. ti so tako leseni da bog se usmili. Kadarkoli kupujem prek neta posebej označim, da nočem preko njih. Jih ne prikličeš zlepa, če se pa že uspeš zmenit z operaterjem, pa tega ne pove šoferju in spet trajba tist paket in zvoni sosedom. Ja p***, nočem da mi sosedje prevzemajo pakete. In da mi jih vozijo v neke trafike.
Jaz sem pred časom naročila paket. Dostava je bila od GLSja. V nabiralniku je pustil listek, da me paket čaka na črpalki. Tega paketa na črpalko nisem šla iskat. Zadnji dan (preden so imeli namen paket vrniti pošiljatelju) so me še enkrat obvestili preko telefona da bodo prinesli in sem samo rekla, da paketa ne bom prevzela, ker sem se premislila in so ga sami vrnili nazaj. Če pa se zadnji dan ne bi javila na telefon, bi tudi v tem primeru oni sami vrnili paket.
Ja, to je pa res pošteno in hvalevredno. Kakšni ste eni ljudje …samo na svojo rit mislite. Zato je pa tako na tem svetu. Najprej naročiš, potem ne greš dvignit. Zakaj že?? Ok, si si premislil. Ampak, da bi javil, pa ne, al kaj?? Če bi javil, bi naredil vsaj nekaj dobrega za pošiljatelja.
Me zanima, kako bo zdaj s takimi, kot si ti, zdaj ko so davčne blagajne. Še večje sranje.