Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nočka!

Nočka!

SončeK želi lepo nočko in še kaj lepega romantičnega, nežnega in tapravega… no nekaj v tem stilu… pa-pa

Jutri pa se beremo. Cmoka ;)))

p.s. Pa ne pozabite, da sem nagajiva in že navsezgodaj zbujam s svojimi žarki seveda!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonček,polne gate imam!Pravkar je bil potres!!!!

A se zezaš…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mater,a nas bo kdaj ta stvar pustila pri miru!!!!
Oprosti,res me je prestrašilo!
Sp

A potem je to res, je bil res potres, ali me zezas zato , da sem še tu!!!

NE!res je bil potres!Če je še ženo prebudilo,potem pa je res…
se mi spet kar malo roke tresejo,veš,ta kurčev feeling,kaj pa če bo naslednji sunek še močnejši…
Fak!
Če nas zasuje,nas pa…!

Dragi moj prijatelj, lepo vse pogasni in pojdi k svoji družinici in misli na kaj lepega, kajti potresa ne bo več! Ne sme biti in pika!

Nočka, sedaj grem pa res ninat, oprosti, saj bi te še tolažila, ampak jaz zjutraj vstajam zgodaj, ti pa še lenariš…

Cmoka za pogum! In zjutraj te pocukam z žarki…

Dragi Sonček!
Ko enkrat strese,je šla noč v maloro!Vi tam tega občutka mogoče ne poznate dovolj dobro,mi tu v kurji riti pa zaradi tega ne bomo spali.
Pa mater,saj se počutim,kot da bi bil v Kaliforniji,sam naš standard je bolj beden!
Ne vem,al naj gledam TV in čakam naslednjeg(sunka) ali naj se tu pretvarjam,da sem heroj(s posranimi gatami).
Lepi ste vsi!

Uh upam da te strese ko treba…..Mislim,da orenk začutiš…:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close