Najdi forum

Nocko :)

Modrival �
Breskica �
Vilid �
Schildkrote �
tat&ina �

In vsi ostali �

P.S. En_stajerc da ne bos v dilemi reci kar dobro zjutro �

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Lahko noc 🙂 bodi pridna 😀

� Saj sem pridna �
Lahko noc. Bodi pridna tudi ti �

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Noč je še mlada, torej lahko noč Dendroaspis angusticeps.

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

Dobro jutro.
Kaj boste življenje prespali, zunaj je lep še kar topel dan.

Dobro jutro 😀

Dobro jutro breskica �
Jutro en_stajerc �

A je ura že za vstat.
Sem potegnil danes, do 8.41

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Tudi tebi lep dan Dendroaspis angusticeps.

En_stajerc si malo vohljal o meni a? In si ugotovil kaj zanimivega? �

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close