Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek nočna10ka Bled

nočna10ka Bled

ne sodi ravno sem, pa vseeno. a ima katera izkušnje s tekom na nočni 10-ki. Ali lahko vmes tudi malo hodiš, če več ne zmoreš teči ali je to bolj za dobre tekače. Jaz sem na DM teku za ženske sicer uspela preteči 10 km (no, samo v hrib sem v drugem krogu malo hodila ), zdaj pa imam kar malo treme.

Nimam sicer izkušenj. vendar pa malo spremljam Tekaški forum, kjer sem razbrala, da ni ravno samo za “profije”. Seveda lahko tudi hodiš. Jaz sicer ne grem, ker bom takrat že na morju, če pa bi bila doma, pa bi verjeto šla, pa sem zelooo počasna. Poglej rezultate: http://www.nocna10ka.net/rezultati.pdf, pa boš videla, da niso sami šprinterji. 🙂

Pa dober tek!

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Hej,

izkušenj sicer nimam – sem pa prijavljena… 10 km naenkrat še nisem pretekla (največ do sedaj 8,5 km v eni uri), ampak mislim, da bom, če bom tekla počasi, zmogla… Tako da, pridi, bova skupaj 😉

lp T

nova
Uredništvo priporoča

točno to sem rabila, takšno vzpodbudo. takoj se grem prijavit. Po DM teku sem bila tako polna sama sebe od zadovoljstva in prelepih izkušenj, da sem pokala po šivih. In za tak občutek se je vredno še enkrat potruditi.
Se vidimo.

Oj, spravila si me v dobro voljo. Tudi midve s prijateljico sva se prijavili, čeprav je meni 10km teka brez hoje totalna iluzija. Prepričala pa me je s takim mailom:
“Sem pa tud govorila z enim tipom iz »kontaktov«, pa pravi, da je ta tek izključno rekreativne narave. Me je potolažil z enim primerom od lani, ko je ena ženska skoraj celo pot prehodila, pa vseeno uspela priti v roku 1,5h.”

No – torej se vidimo 12. na Bledu 🙂

mož tudi pride, punce, glejte, da boste hitrejše od njega, da bo mel kej lepih ritk pred sabo:)))) pravi, da rabi markacijo:))))

Hehe, se vidimo! Grem tudi jaz … ne tečem ravno veliko, ampak mislim, da nam bo uspelo. Meni je že preteči vseh 10 kilometrov osebna zmaga, ni važno kakšen je čas 🙂

New Report

Close