Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nočno sankanje – kje??

nočno sankanje – kje??

Moža bi rada za rojstni dan presenetila z nočnim sankanjem. Pred časom sem brala kar nekaj o tem, zdaj pa nič pametnega ne najdem. Ve mogoče kdo za kakšno preizkušeno dobro varianto??
Vem, da imajo nekaj v Bovcu, pa na Veliki planini…
Seveda mislim na organizirano sankanje.

HVALA

Nekaj imaš v Kranjski gori (glej link)

Nočno sankanje imaš tudi v Bad Kleinkirhheimu…

Dodam še ta link

Super, hvala. Ta drugi link je super in bom kar poklicala, da se dogovorim o podrobnostih.

Hvala

Velika planina

kaj pa kje v bližini lj,zelo v bližini?????

Pod Storžičem.

M

Ja, tole Lom pod Storižičem (pri Tržiču) je res prima nočno sankanje – idilično, v naravi, med smrekami… Menda je zdaj malo poledenelo in za vikende gneča, sicer med tednom je super. Gre pa super!!!!!!! Moj predlog – iz lj gresta ob 15h… do koče se sprehodita še po dnevu – ca. 1 ura (po poti “izven proge” – wow, božansko lepo – je narejena peš pot – gaz)…, v koči malo poklepetata, pojesta kakšno joto (preveriti če dela med tednom, mi smo prej poklicali in je delala), nato pa v akcijo – traja ca. 15 min. Moraš imeti naglavne lučke, saj se sankaš po gozdni cesti (ko ni snega). Sani morata imeti svoje.

Druga opcija dobrega sankanja je tudi v Log.dolini – od mejnega prehoda dol… bil je brat in bilo mega. Organizator (ne vem kdo-kliči v hotel Plesnik) jih je odpeljal tja, dal sani…

Ponoci se lahko sankate v Lomu pod Storzicem, malo izven Trzica, pa tudi na starem Ljubelju.

nočno sankanje na Jezerskem: http://www.raj-jezersko.si/main.php?showpage=offer_plus&language=si&category_id=304&page_c=1#304

New Report

Close