Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Nogavice

Nogavice

Hoj!

Tiste, ki ste se poročile v vročih dneh: zanima me, ali ste imele nogavice ali ne. In če da, kakšne: najbrž samostoječe, samo ali mrežaste ali ne (koliko denske).
Še to: kakšne barve naj bodo, če je obleka šampanjec barve (čevlji tudi).

Hvala vsem, Julijka

Jaz sem imela samostoječe, mrežaste, kožne barve.

lp Vesna

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

jaz sem imela dokolenke, kožne barve, mal pred 24.00 h pa sem si nataknila samostoječe 8 DEN-ske, saj veste zaradi podvezice…

Men je blo cel dan tok vroče, da niti samostojecih ne bi prenesla, pod dolgo obleko se pa itak nič ne vidi.

Moje mnenje je, da k temu dogodku bol pašejo navadne in ne mrežaste, saj ko se usedeš in se pod tistimi belimi čevlji vidi mreža???no nevem kakor komu paše.

Pa vsekakor v kožni barvi!

Pozdravček

Jaz sem pa imela čisto navadne bele. V samostoječih bi mi bilo bolj vroče tam, kjer se nalepi na stegno.

Tudi jaz sem imela čisto navadne bele nogavice, mal svetlece. Super so bile.

Živjo,

jaz sem imela junija (v tisti peklenski vročini, popoldan je bilo 35 stopinj- poročila sem se na Primorskem) in sem pač imela nogavice, ker mi ni bilo, da bi bila brez. Sem imela samostoječe, a bilo mi je full vroče! In to samo v noge, zaradi obleke mi ni bilo …

Ciao,
Tadeja

Jaz sem pa bila ves čas brez in sem se super počutila, pa tudi čevlji me niso izdali in nisem bila popolnoma nič ožuljena.

New Report

Close