noge smrdijo!!!!!!!
Resno, smrdijo……..
Nosim samo usnjeno obutev! Uporabljala sem že nešteto krem in kremic, pa sprejev, pa pudrov(lidera, pa Gewohl, pa……sploh se več ne spomin imen). Pa kristalni kamen- sem misla, potila se bom, ampak smrdelo ne bo, kot pod pazduho.
Evo, pa sem se zašila. Še vedno smrdijo.
Ko obujem čevlje, že po 10 min. podplati postanejo čisto mokri in če takrat sezujem čevlje…..smrdi.
Zdaj pa idi na obisk, se sezuj………
Moja zdravnica več ne ve, kaj bi z mojimi nogami. Vse kreme, ki mi jih je predpisala, ne pomagajo. Pa še nekaj je čudno…..podplati postanejo takoj mokri, pričnejo me “pečti” oz. dobim tak nelagoden občutek, da se moram sezuti…….pa ne smem,ker zasmradim okolico. In od teh mokrih nog, po 8 ur na dan v službi, se mi že meša. Moram imeti obute čevlje, torej tudi najlonke.
Vsake čevlje takoj zasmradi, čeprav jih dnevno menjavam.
Zdaj mi je kapnilo v glavo, da pa so mogoče krive najlonke…..ker v zoknih pa se mi noge ne potijo.
Po drugi strani pa se mi potijo tudi v poletnih obuvalih, na boso nogo.
Ta težava mi greni življenje že vsaj 10 let. Ne vem, kaj še lahko storim……
Če ima kdo še kakšno idejo, kaj bi lahko naredila, zakaj se moje noge tako obnašajo, mu bom neskočno hvaležna.
Seveda k temu pripomorejo tudi najlonke, zato probaj uporabljati samo bombažne nogavice. Tudi meni se zelo potijo, pa rešujem z raznimi vložki (usnjenimi, takimi ki pivnejo), pa poleti tudi obutev, ki pivne, ki nima glatkega podplata, pa v službi druga obutev. Je pa res, da moj problem ni tako izrazit kot tvoj. Upam, da sem vsaj malo pomagala.
Poskusi s tistimi vložki, ki jih prodajajo povsod – se obrežejo na želeno velikost.
Kupi tiste “s klorofilom”.
Meni pomagajo v kombinaciji z Lidero in Triple dry deodorantom ter pudrom v prahu:))))
Poleg tega si vsako jutro pred odhodom v službo umijem noge in si dobro obrisane noge natrem s pudrom v prahu.
vsak tretji dan (večer) pa si nanesem Lidero in čez kakšen dan ali dva Triple dry.
Niti Lidere, niti deodoranta ne smeš uporabljati dnevno.
Za umivanje nog nujno uporabi navadno milo v kosu, ker suši kožo. Paz, da ne bo kremno ali oljno ali celo vlažilno :))))
Upam da nisem preveč zakomplicirala :))
primer:
– vsako jutro puder na noge
– sobota zvečer – Lidera
– nedelja zvečer – umivanje z milom
– ponedeljek zvečer – deodorant
– torek zvečer – umivanje z milom
– sreda zvečer – Lidera
– četrtek zvečer – umivanje z milom
– petek zvečer – deodorant
– sobota zvečer – milo
– nedelja zvečer – lidera
– ponedeljek – milo
– torek – deodorant
………………….
Človek se mora potiti, ker bi bilo sicer ogroženo njegovo zdravje, tako da nehajte s takimi. Kaj več bo pa opovedal kdo kdrug, ki se bolje spozna na te zadeve.[/quote]
eno je normalno potenje, drugo pa prekomerno, ki človeku onemogoča normalno življenje. sicer ne vem točno za operacije, vem pa za injekcije, ki jih dajejo da se zmanjša potenje.
Naberi hrastovo lubje in si v zavretku namakaj noge. Deluje zaradi čreslovine, katera se uporablja za strojenje usnja. Če ti to ne bo pomagalo, si podplate namaži s formalinom(formaaldehid). To je meni pred 35 leti napisala zdravnica in je pomagalo. Nisem pa sigurna, koliko je bila {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} raztopina, mislim, da 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Se pa bojim, da ti tega ne bo hotela napisat, ker je šlo v pozabo in ne poznajo več, pa še strupeno je.