noge
imam zelo grdo kozo na podplatih… prevsem peta me zelo moti, to je v familij, vse zenske mamo tako kozo… tako zelo rada bi imela mehko kozo kot pri dojenckih, pa veliko zensk opazam ima tako kozo se v starejsih letih… stara sem 21 cist tko btw
kaj mi svetujete, a je kera ze probala te maske k se dobijo v dmju za tako kozo? kaj pomaga, kaj nej naredim, je kaj bol trajnega, ker se mi ne da lih vsak dan ukvarjat s podplati, samo ce je to resitev se pa pac bo treba…. kaj delate ve? morem rect, da drgac skrbim zase samo podplati pa res, groza………:/
Probaj s kozmetiko od Firme Just (dobiš jo samo preko akviziterjev, ni naprodaj v drogerijah). Imajo sol za noge in eno fino kremico. Jaz si jih namakam 3 krat na teden po 15 minut, nato pa si jih lepo namažem in obujem nogavice, da se koža se bolj zmehča, kajti poleti je koža bolj trda zaradi tega ker je v sandalčkih… bosa.
Probaj boš videla da se ti obrestovalo.
Lp, ribica
K pedikerju se ne odpravljaj vsak mesec..ampak kvečjemu 2-3 krat letno…ker preveč tudi ni dobro..trda koža na nogah potem še hitreje raste in jo je vedno več…
..sama si delaj kopeli (s soljo ali posebnimi preparati za noge npr. gewohl..) in si kožo zdrgni z neznim kamnom ..nato namazi z kremo, kaksno hranljivo in obuj tople nogavice…meni pomaga..
Pa lep pozdrav!!!