Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nogomet in sex

Nogomet in sex

Lepo popoldne ali večer ste ponavadi izkoristili za dober sex.a sedaj je nogometno prvenstvo in nekasteri moški so nogomet postavili na prvo mesto.Kako uskladite sex z nogometom?Jaz recimo sexam med polčasom,ko je “nuja”,med tekmo pa ne,razen,če je nezanimiva twekma.

Ne dvomim. Ona pa medtem čik prižge in teletext prečekira.
Sam’ čak mal’!? A gumijasta lutka sme bit v neposredni bližini ognja in tlečih predmetov?

Pri nama se vedno zgodi, pri tekmi ob 21.00 drug polčas odpade, v korist zabavi ;D

:-)Što se mora-mora se:-)))

Jaz sem pa tako srečna in vesela, da mojga ne zanima NOBEN ŠPORT ne po TV in ne drugače 🙂
Tako, da teh probelmov nimava 🙂 🙂 🙂
Pač se prilagodim, ko dela kaj za službo – ampak je tega 100x manj kot nogometa 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Kaj ga pa zanima?Erotika?

Ja valda erotika z mano 🙂 čim več tem bolje 🙂

No on dela razne stavri v 3D programih, virtualne sete za studie, reklame, špice, promote in podobno .. aja ja pa igrce rad špila 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Si ti čist ziher, da z decom živiš?! ;)))

🙂 🙂
Ja valda 🙂
Dobim vsak dan potrdilo, da je vredu ded – ga čutim, da je 🙂

Je pa tak, ko si lahko samo želim 🙂

No viš’, sam da je fajn.

Točno tako 🙂

Kaj če si ji sam zdi?:-)))

:)))))

Mah no pa dajte, kaj mislite, da ni ed, ker je vsekan na nek beden šport… Prav iskala sem takega, ki en bo vsekan na šport, ker gre men na živce.. Ker ne razumem enostavne poante v tem, da boliš v Tv pa se dereš zraven – res ni nimam od tega… (se spomnim mojega bivšega – res zadrgnila bi ga) !!!
Se ukvarja z drugumi stvarmi s taksnimi, ko se malokdo pa so bolj zanimive! 🙂

a tolk se potrudiš..kar med pavzico?

haha…blagor tebi, k maš tak nezahtevno pupo..hahah

leta letijo - iščem stevardeso

To je fuzbalska tarifa,kaj je pa prej in po tekmi ti pa ne povem:-))

aja…dej no dej…ne se bahat…trkrat not pa dvakrat vun…hahah

Sklepaš po sebi:-))))

saj govoriva o dolžnostih doma?…kajne?

Seveda,doma.

Če bi moj hotel opraviti kar med polčasom, in potem spet zijal v ekran…. bi si med naslednjo tekmo privoščila dooooooooolg seks…. z drugim! Se vedno najde kakšen, ki mu seks pomeni dovolj, da ga ne tempira v nekaj minut…:)

Vidiš, mi2 pa sva čist drugačna, oba usekana na šport! Tako, da nimam čisto nobenih težav s spremljanjem tekem. Še več, ful kombinirava šport in seks ter gledanje tekem (seveda ne spremljava ves šmorn, samo tisto ta pravo, kar naju zanima…). Pa še pivo je nič ne moti, le da ga ni preveč :-))), ker ji gre na živce, če grem prevečkrat sct…

Sex, sport & rock’n’roll!

🙂
NO to je pa super slišat, da gre to tako 🙂

Midva pa si dava raje gor sezone Entrprisa (Stat Trek) pa zraven kaksnega jeggra rukneva 🙂 🙂

Saj kakšne minute podaljšasva tudi,ko se že začne polčas.

Pa kako vam je lahko šport po TV bolj fajn in zanimiv, kot pa dober sex?

New Report

Close