Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nogomet RULA

Nogomet RULA

Maribor prvak :)))
Milan zmagal :)))
Nisem lih za italijanski nogomet, samo mi je milan malo bolj simpatičen kot juve.

Sreda je bila športna :)))

Seveda je pa konec fuzbala čez poletje:(((

ah ja…pridni bodite…lepo se mejte zjutraj, ker jaz bom še spal…zaj pa grem na mlade pogledat, če lahko koga malo jebem v glavo :)), pol pa počasi spat 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Mene pa nogomet bolj malo zanima………zadnje cajte bolj narukomet 😉
Sp

Noro stari…Včeraj sicer nisem bil na tekmi, sem pa se kakšne pol ure pred začetkom nahajal na Lentu. Folk napaljen kot že dolgo ne, vsak drugi je imel šal, okna iz avtov odprta, pa tista “znamenita” UBI ŽABaRA se je ven slišala (čeprav nismo igrali z Olimpijo). Si kar predstavljam kako je bilo na stadionu, MORALI so dat tista dva gola, drugače bi raja pipizdla in stadion porušla.

Pa za Milan sem tud vesel. Mater kak oni Brazilec brani penale, pa to ni res…

se jaz tud nisem bil na tekmi…sem doma gledal…samo blo je ZAKKKKOOONNNN..če nebi blo golov, bi jih itak premlatli :)))

Dida pa je svetovno brano :)))

Enkrat bi šol eno tako tekmo gledat…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

New Report

Close