nogometaš Samir Handanović in žena Zoja Trobec Handanović, lep par
KappaP, 13.06.2022 ob 17:00
Tako zeloepa sta Nole in Jelena ja…da mu je celo oprostila prevaro z uno indijsko igralko…
Ja in – kaj potem – oprostila mu je ona, ne ti? Kaj se torej sekiraš? Ona že ve, zakaj -pa majhne otroke imata še. Handanović je pa tudi krvav pod kožo, kot vsak moški – pusti času čas-pri nogometnikih gre to še hitreje
sta rešila zrelo, 13.06.2022 ob 17:04
Ja in – kaj potem – oprostila mu je ona, ne ti? Kaj se torej sekiraš? Ona že ve, zakaj -pa majhne otroke imata še. Handanović je pa tudi krvav pod kožo, kot vsak moški – pusti času čas-pri nogometnikih gre to še hitreje
DA ne bo pomote. Sploh se ne sekiram. So mi pa smešni komentarji kako sta lepa oh in sploh…sam fasada.
KappaP, 13.06.2022 ob 17:12
DA ne bo pomote. Sploh se ne sekiram. So mi pa smešni komentarji kako sta lepa oh in sploh…sam fasada.
v primarjavi s Handanovićevima glede lepote – ja , sta Đokovičeva lepa.
Avtorica ne spračuje po prešustvovanju, varanju, ipd pri slavnemu paru – ampak navaja, kako sta lep par.
Tantadruj351, 13.06.2022 ob 19:14
Zena je lusna, ampak kaj je lepega na Novaku?
Za tiste,ki nismo navdušene nad nafitnisiranimi purmani, ki se jim stegna drgnejo ko stojijo skupaj, pa šeprav je špeh spremen jen v mišice, je Novak lep privlačen moški, deluje zdravo, ima lepe poteze obraza, lepe zobe: je taprava “kita” in mišica postava. Ni žgoljac, čeprav je suh.
Meni je Nole dosti bolj erotično privlačen, kot pa en takle:
Novak je lep moški, 13.06.2022 ob 19:23
Za tiste,ki nismo navdušene nad nafitnisiranimi purmani, ki se jim stegna drgnejo ko stojijo skupaj, pa šeprav je špeh spremen jen v mišice, je Novak lep privlačen moški, deluje zdravo, ima lepe poteze obraza, lepe zobe: je taprava “kita” in mišica postava. Ni žgoljac, čeprav je suh.
Meni je Nole dosti bolj erotično privlačen, kot pa en takle:
Ja, je tudi pozer ko se je treba slikat…. amšak prav nič mu ne manjka, je hot.
In kakšna strast – ko se trga in letijo majice po zraku -kako je šele kje drugje
Novak je lep moški, 13.06.2022 ob 19:39
In kakšna strast – ko se trga in letijo majice po zraku -kako je šele kje drugje
joj to je super pred spanjem gledat