Nohti-gel
Mogoce je ta tema ze bila pa vendar…
Pred kratkim sem slisala, da obstaja za nohte, nek premaz oz. zascita, ki je podobna umetnim nohtom, vendar niso.Mislim da uporabljajo nek gel. Imate kaj izkusenj v zvezi s tem?
Ne bi si dala umetnih nohtov, bi pa si obcasno dala ta premaz, da so nohti videti urejeni, za kasno posebno priloznost.
Veste za kaksen salon kjer to naredijo kvalitetno in mogoce kaj ceneje.
HVALA
Je res, da obstaja taka masa. Ampak to SO umetni nohti. In sicer, ti nohte pobrusijo, potem pa dajo gor to maso, posušijo in spilijo, pa imaš nohte. Ampak te opozarjam, da tega ne naredi, ker sem imela jaz potem, ko je šla masa dol take nohte za zjokat. pobrušene, krhke, totalno uničene.
Naj ti povem, kako sem jaz prišla do lepih nohtov. Kupila sem brezbarven lak in barvnega za čez. Jaz sem imela problem z grizenjem nohtov. Zato sem si enkrat na teden zmasirala roke in nohte, jih namazala s kremo, potem očistila z acetonom. Nato sem nanesla po dve plasti vsakega laka. In si nohtov nisem več grizla, ker je bilo to trdo, pa še lepi so se mi zdeli. To ponoviš vsak teden/10 dni. Pomembno je, da si laka ne brišeš dol večkrat na teden,ker so acetoni škodljivi, ampak ga samo popraviš, kjer je šel dol. Zdaj imam lepe nohte.
Iris ima prav,nikar tega ne delaj.Jaz sem imela do konca pogrižene nohte in sem si dala naredit najprej umetne s tem gelom,potem pa gel na svoje nohte.Prej sem imela uničene ,potem pa katastrofalne.Po celih nohtih oz.skoraj do polovice sem imela bele fleke,skratka obup.Zdaj je 3 mesece od tega,pa so se mi komaj malo popravili.Rajši pojdi samo na dobro manikuro,pa redno jih neguj,drugače ti bo žal,pa še drago te bo stalo.Jaz sem dala prvič okrog 8.ooo, kasneje ko je bil samo gel pa 5.ooo (kje mi je bila pamet).
Jaz sem bila pa zelo zadovoljna s tem premazom, ki so mi ustvarili umetne nohte. Celo življenje sem si namreč grizla nohte in le to me je potegnilo ven.
Vendar, če nimaš tega problema, nikar ne delaj tega, ker ti resnično pobrusijo skoraj celo vrhnjo plast nohta in je potem kakšen mesec čisto krhek, pa čisto na kratko sem si jih morala postrič.
Meni izredno pomagajo laki diamond od jade kozmetike. So lepi, prozorni, da lahko nanj še drugo barvo naneseš,…