Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nohti-konice

Nohti-konice

Pred kaksnim letom sem si dala v Kamniku naresti umetne nohte…s tem da mi je dala kozmeticatka samo umetne konice,ki so se nekako vlile na cel noht…ni lepila celega nohta…placala sem okoli 8 ali 9 tisocakov…kar mi ni najbolj pomembno….
fora je v tem, da so nohti izgledali kot pravi…niso bili tako kot uni umetni, ki si jih dajejo zenske same gor, niti tisti, ki jih kozmeticarka vlije tako da da gor cel noht.
jaz sem pa iz ljubljane in zanima me, ce pozna kera kaksni kozmeticni salon, ki bi delal taksne lepe nohte, ki sem jih opisovala zgoraj.
dobra stran teh nohtov je to, da ne unicujejo naravnih nohtov ( da si jih pilis) in v bistvu utrdijo tvoj noht…zato bi si zelo rada dala to delat nekje v ljubljani
Upam, da pozna kaksna kako kozmeticarko.
lep pozdravcek
Elle

Nena v Črnučah, telefon 01 5618 746 ali 031 794 805.

pa si prepricana da dela to?
koliko pa stane?
najlepsa ti hvala!!!!!!

V bistvu ima dve varianti. Lahko ti konice nalepi, potem pa gre čez cel noht še s prozorno maso, da ga utrdi, lahko pa ti tudi konice oblikuje iz te mase (za konice je bela). Jaz imam prvo varianto, stane pa 7.000 SIT.
Verjetno bi bilo najbolje, da se sama oglasiš pri njej (obvezno jo prej pokliči), ker si jaz ne predstavljam čisto natančno, kaj imaš ti v mislih. Vsekakor naredi najlepše nohte v Ljubljani (pa sem videla že kar nekaj variant), ker je bila tudi prva, ki se je s tem profesionalno začela ukvarjati

Nataša, pa tvoji nohti ostanejo nepoškodovani?..je razlika med nalepljenimi konicami in maso?..oprosti, ker sem tako firbčna ampak pred letom dni sem bila pri kozmetičarki in mi je naredila LCN nohte, skoraj leto dni sem rabila da sem svoje nohte spravila k sebi. Bili so v živo polomljeni in uničeni. Ker imam drugače rada lepe in dolge nohte razmišljam da bi odšla k Neni ampak, notranji glas mi govori naj ne delam spet sranja na nohtih. Kaj pa če bo spet isto? Ali si ti bila zadovoljna z njenimi izdelki???Hvala

Jaz sem njena redna strnaka že več kot 4 leta, ker imam nohte tako mehke, da ni variante, da bi imela svoje tako dolge. Ne pomagajo pa nobeni utrjevalci, kreme, tablete in podobna navlaka.
Res pa je, da so pod umetnimi nohti (kakršnimi koli) tvoji nohti uničeni, ker ne dihajo. Zato jaz vsakih nekaj mesecev naredim premor z umetnimi nohti za kakšen mesec, da moji pridejo malo k sebi. Še nikoli, pa nisem imela v živo polomljenih nohtov (umetnih nohtov ne smeš na silo odstranjevati, temveč počakaš, da sami odstopijo , po pribl. 5-6 tednih)
Mislim, da dejansko ni variante, da bi ob uporabi umetnih nohtov tvoji ostali nepoškodovani.

Zivjo natasa,
hvala za informacijo, ampak jaz bom raje poiskala kaksen salon, kjer delajo tiste nohte,ki jih jaz hocem in cisto cisto nic ne unicejo mojega nohta….
ker 7000sit za unicene svoje nohte ne mislim placevat.
hvala vseeno.

živijo,

jaz sem bila pri Neni samo 1x in nikoli več, ženska nima pojma o negi nohtov! Naredi tako grdo debele, da se vidi na daleč, fuj!
Slisala sem za Jessica varianto , ki pa mi tudi ni všeč (nisem šla) ,ker ti na tvoj noht nanesjo 6 plasti lakov , ki se
sušijo celo večnost … ostajam pri svojih malih nohtkih 🙂

Ja no lepo da sem slisala se mnenje drugih. Sicer pa, takoj ko sem slisala, da poskoduje nohte, sem si premislila.

Tisti nohti, ki sem si jih jaz takrat delala so bili narejeni na cisto drugacnem principu. traja priblizno 2 ure, ampak se splaca.noht naprej rase in ne pozna se nobene “jamice” med umetnim in tvojim nohtom, ker ti da tako pilico, da si izpilis. Super je, ker so trdni, nobeden ni ugotovil, da so umetni in potem sem imela obcutek, da so tudi moji nohti bolj trdi…
Upam, da bom nasla kaj podobnega..

Vesela sem, da sem slišala vsa mnenja…bom tudi jaz ostala kar pri svojih nohtih. Moji so po naravi trdi in dolgi, samo da še zrastejo. Saj veš, firbčna kakor sem, sem tudi jaz poskusila umetne nohte, naj bi bili taki kot si jih opisovala ti. Povej mi ali v Kamniku to ne delajo več?? in kje si to dala delat oz.v katerem salonu??
pa lep dan

Ja zdaj sem se potrudila in zvedla, da jih v Kamniku se vedno delajo in sicer v salono Modrin. Bili so super,res super.
Samo zaradi casa, bi vseeno rada najdla tudi kaj v Ljubljani. Mar so v Kamniku edini, ki stvar obvladajo?

New Report

Close